Ариа съчета две свои страсти в нов клип

Ариа представи втория си клип в музикална компания “Пайнер” – “Да те заболи”. Лентата бързо предизвика интереса на меломаните, които вече дават своите мнения като не пестят суперлативите си за проекта.

“Браво, Ариа, страхотна песен. Продължавай в същия дух. Искам повече песни от теб, защото имаш уникален глас!”, “Много високо ниво за нов изпълнител с едва втора песен!”, “Доста съм впечатлен – песента, текста, клипа, всичко ми харесва и Ариа е много красива. Ако продължи с качествени песни, ще се нареди до топ-имената. Успех!”, “Тази песен е по-добра от предишната. Адмирации! Очакваме да направиш дует с Емануела!” – пишат някои от тях.

ВИЖ / Ариа – Да те заболи

Музиката и аранжиментът на “Да те заболи” са на Даниел Ганев, а автор на текста е Росен Димитров. Режисьор и сценарист на видеоклипа е Георги Манов, който е заложил на драматичен сюжет, а кадрите са заснети от Георги Марков.

В новия си клип певицата е съчетала двете си страсти – музиката и спорта. Изпълнителката вае тяло с фитнес и въздушна акробатика. Именно последната е запечатана в лентата, а Ариа изпълнява сложните фигури с уникална грация, на която могат да завидят и професионалните състезатели в този труден спорт.

1 коментар към “Ариа съчета две свои страсти в нов клип”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!