Ариа: Няма да позволя вече някой да ми се бърка и да ми дава тон в живота

Ариа е щастлива, че вече е част от най-голямата музикална компания у нас и няма търпение да покаже на хората това, което най-добре умее и обича да прави. От малка се занимава с музика, а това да пее е било нейна детска мечта. Наследила е любовта към музиката от своите родители. Дядо й е бил оперен певец. Баба й също е певица.

“Поради различни обстоятелства в живота ми, не можах да започна по-рано да се занимавам професионално с музика. Сега искам да се наложа на музикалната сцена. Пеенето за мен не е хоби, не е нещо, което между другото правя. Искам да оставя следа след себе си и хората да ме запомнят”, казва певицата в „Автограф“.

Преди да започне изявите си на музикалното поприще, е била фотомодел – едно от най-търсените лица за най-различни реклами, снимки, филмови продукции.

“Сега вече не се занимавам с това, а съм се отдала изцяло на музиката. В момента тя е на първо място и много съжалявам, че не съм имала възможност да започна по-отрано с това. Просто ме спираха и имах ограничения. Може би сега е моментът.” – казва изпълнителката.

Рано е да говори за хитове, защото в момента все още търси себе си, но пък казва, че знае в каква посока ще се развиват нейните песни.

“Но кои ще станат хитове, го решават хората. Аз няма как да преценя дали песента ми е хит или не. Това е мнение на хората и те преценяват. На някои им харесва, на други не. Въпрос на вкус.” – подчертава певицата.

До ден днешен работи с вокалните педагози Етиен Леви и Трифон Трифонов, за които казва: “Те са моите учители, които много са ми помогнали и много съм научила от тях. Трифон е страхотен човек, страшно много ми помага, научи ме на неща, които аз няма как да ги знам – като техника, като поведение, като присъствие. Така обяснява, че няма как да не го разбереш. Страхотен е, много се радвам, че го познавам и е мой учител.”

Признава, че е имала амбиции да учи в Консерваторията, но е срещнала пречки по пътя си.

“Родителите ми много държаха да завърша някаква друга специалност, която съответно сега не ми влиза в употреба и няма да я практикувам. Не е моето просто. Цял живот някой отнякъде ми се бърка за съжаление и ми дава тон в живота. Надявам се вече да не го допускам. Не е особено приятно. Със сигурност няма да го позволя повече.” – заявява новото попълнение на „Пайнер“.

Ариа се е насочила към попфолка, защото е закърмена с тази музика и много я обича. Усеща, че е нейната.

“Там се чувствам най-добре, там съм себе си, там съм си в моята среда. Много хора се чудят защо не пея поп, а и визията ми била за поп певица. Иначе слушам всякаква музика, уважавам всички изпълнители, независимо от кой жанр са. Мисля, че трябва да се правят различни неща. Не може да се залага на едно и също, трябва да има разнообразие” – казва още тя.

2 коментара към “Ариа: Няма да позволя вече някой да ми се бърка и да ми дава тон в живота”

  • Крантъ каза:

    Затова си като Троянови врата, защото не даваш да ти се бъркат, само да порят!
    Забрави като бачкаше на околовръстното преди Харманли за 20 лева на час пълна програма много зъбата и дереше като тенекия, май се представяше като Мими сеска от комплекса сега Ариа станала на кво е душо на кофтито минети които прави преди три години?
    Вземи се преземи, че много хвръкна да не се появят видеа и снимки или това гониш???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!