Ариа и Алисия заложиха на гореща провокация

Ариа и Алисия грабнаха вниманието на меломаните с провокация, горещ сексапил и много красота. Съвместният им проект “Кой“ бързо успя да завладее публиката и за броени дни след премиерата си се нареди сред любимите нови клипове в YouTubе.

“Кой“ вече е номер 2 в трендинг листата в портала за видеосподеляне, като генерира изключително висока гледаемост.

“Толкова силен дебют като Ариа не е имало от години! Кралица“, “Този дует много ми харесва“, “Ариа отново доказа, че е един от най-обещаващите нови изпълнители, няма такова ниво“, “Страхотен дует! И двете са невероятно красиви, сигурна съм, че Ариа я чакат много успехи в бъдеще!“

Промо / Ариa и Алисия – Кой

“Поздравления и на двете за прекрасния проект и специално за Алисия, че помага на толкова много млади таланти с дуети! Ариа както винаги е класа и продължава все нагоре да се издига“, “Това е една от най-добрите песни за тази година, редом с песните на Преслава и Цветелина Янева“, “Тотален хит – доста добра комбинация, пожелавам им успех” – пишат някои от феновете.

Авторският екип, на който дамският дует се довери, е Даниел Ганев /музика и аранжимент/, Петя Радева /текст/, а видеоклипът е създаден от режисьора Георги Манов.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!