Антонина: Не е оптична измама – дебела съм си

Антонина е едно от лицата в новия български филм „Немезис“. В целия свят киноиндустрията и музикалният бизнес вървят ръка за ръка. Нерядко известни музиканти стават част от филмови продукции.

От март филмът тръгва в цялата страна. Продуцентите и сценаристите на лентата обявиха още, че „Немезис“ е разказ за действителността в България. За симбиозата между престъпността и властта в страната ни. А ролята, която Антонина прави като Марго, е изключително реалистична – категоричен е режисьорът на филма Иво Спасов.

Вродената артистичност на изпълнителката, запомнящите се образи, които тя създава в музикалната си кариера през годините и, разбира се, безупречното й усещане за достоверност на образа, карат режисьора да повери ключовия образ в лентата на Антонина.
„ Много се надявам филмът да се хареса от публиката, защото няма много подобни сюжети в българското кино. „Немезис“ е изключително предизвикателство не само за мен, а и за целия актьорски състав, както и за продуцентите и сценаристите на филма. Работата на Иво Спасов като режисьор е много добра.“

За участието си във филма Антонина качва 14 кг., за да е максимално близко до героинята си. Променя целия си начин на живот, за да се превърне в Марго. Когато снимачният процес приключва и Тони трябва да се върне обратно към музикалната си кариера, натрупаните килограми се превръщат в отправна точка за един от безспорните й хитове „Игрите на глада“.

„Участието ми в „Немезис“ беше истинско приключение за мен. Сега е време да разберем каква е оценката на публиката, така че желая приятно гледане на всички! А ако ви се струвам дебела, искам да знаете, че това не е оптична измама – дебела съм си.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!