„Аномалия“ в попфолка от Малката и Александър Робов / ВИДЕО

Новият проект на Малката – “Аномалия“, който е със специалното участие на Александър Робов, предизвика вълна от реакции. Двамата вече са показали творческия си потенциал и усета си към хитове. Отзивите за колаборацията им са повече от добри, а меломаните твърдо отсичат, че “Аномалия“ ще владее клубовете в следващите месеци.

“Евала, грабва от първо слушане! Това момиче е просто уникално – има нещо в нея, което не мога да обясня точно, прекрасна е!“, “Ще стане хит тази песен! Ще пръска дискотеките“, “Тотален хит! Уникално добра колаборация“, “Сега за пръв път я чух тази песен и се влюбих в нея! От кога чаках Малката да избухне. Евала и на двама ви. Успех на парчето“ – пишат някои от феновете.

“Аномалия“ е по музика, текст и аранжимент на Diamond Beat Production. Видеоклипът е дело на режисьора Стефан Маринов (Buddubbaz Tape) и оператора Петко Андонов, а целия екип изказва благодарност за съдействието на Arboretum Villa & SPA. За визията на изпълнителите се погрижиха Стоян Апостолов – Стоянски /стил/, Ивайло Колев /коси/ и Микеле /грим/.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!