Ани Хоанг става още по-нахакана / ВИЖ

Ани Хоанг изненадва меломаните с нов провокативен проект. Видеоклипът към предстоящия сингъл на звездата ще излезе тези дни, а публикуваните кадри в социалната мрежа показват, че това ще е доста мащабна лента.

Парчето е колаборация, но засега изпълнителката не издава с кого си партнира. Ясно е само, че именно дуетната й половинка е автор на музиката, аранжимента и текста, в който традиционно се включва и режисьорът Людмил Иларионов – Люси.

„Мъж е, гласовете ни си пасват, като това е изпитано във времето. Част от момчетата и момичетата, които симпатизират на творчеството ми, искаха да пусна „нова бомба“ – е, правя го“ – загатва Хоанг.

Младата звезда Денис Теофиков разплака Ани Хоанг

Певицата залага на нестандартно звучене и стил на бунтарка. „Парчето е енергично, доста различно от моите до момента, бих казала и не само – то е различно от това, което слушаме в момента. Тази песен е факт от доста време, все не и идваше ред. Променихме аранжимента. Има не малко корекции от първоначалния вариант, който бяхме измислили. Исках добър продукт и се радвам, че успях да постигна очаквания краен резултат. Човекът до мен имаше доста ангажименти и проекти, които беше задействал, аз също, изчакахме, но за добро. Записахме я, видеото е готово, на финална права сме преди излизането й“- издава тя и подчертава:

„Може да се каже, че ще бъда различна. Още по-нахакана мадама. Искам да бъде изненада. Люси се опитва всичко, което прави за мен, да отговаря на самата мен, за да нямам затруднения. Това е едно страхотно начало на 2020 година“.

4 коментара към “Ани Хоанг става още по-нахакана / ВИЖ”

  • кой каза:

    На тази и клип за 1 милион да й направят, все е гола вода, защо се мъчи толкова години , едно участие няма

  • Анонимен каза:

    В България „нахакана“ озназава да си издигната в обществото явно. Балон на глупоста, който още не се е спукал, но има време.

  • Хъгн каза:

    Песента не струва както повечето на госпожицата през последните години старите и песни включено в първия и албум бяха добри едно добро начало нл след това единствено само банана е на ниво !!!Скъпите и ефектни клипове нищо не струват когато песента е лоша … Много жалко защото за толкова години не направи нищо за себе си а има потенциал и е разпознаваема .. но всеки с характера си ,когато характера се простира да пее коя е курва и коя не и за джойнтчета лошо няма важното е че тя си ги харесва и пее за любимото си … Но трудно би бишо вече хората да я приемат на сериозно по мое мнение ..Нека си пеее колкото да се показва щом я влече 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!