Ани Хоанг пусна най-скандалния си видеоклип

Ани Хоанг изненада своите почитатели с най-новия си клип “Банана”, който направи премиера в PlanetaOfficial и в ефира на “Планета” ТВ и “Планета HD”.

По думите на изпълнителката това е най-провокативният проект в нейната кариера. Има и още нещо различно и то е, че за първи път работи с друг режисьор, а не със своята половинка. Изборът на Валери Милев не е случаен, защото именно той е учителят на Людмил Иларионов – Люси в тази професия.

“Много се вълнувах, защото до последно не знаех, какво да очаквам от крайния резултат. С Люси сме заедно от началото до края на един проект – подготовка, снимки и монтаж, а сега имаше доза изненада. Харесва ми как се получи, защото текстът и видеото си съответстват перфектно, което безспорно е заслуга на режисьора. Искам да благодаря и на моя сценичен партньор, съзтезателя по Street Fitness Тони Липошлиев, защото не всеки би изиграл тази роля, а той прояви супер професионализъм”, откровена е Ани Хоанг пред Планета ТВ.

Певицата издава, че идеята за песента “Банана” е инспирирана от един герой от риалити формат. Музиката е на Людмил Иларионов – Люси, аранжиментът е на Велислав Драганински, а текстът е на рапъра VessoU. Секси визията на Ани Хоанг отново е нейно дело и на Люси, както във всички клипове през последните няколко години.

ВИЖ / Ани ХоангБанана

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!