Ани Хоанг направи нов стил - Signal.bg

Ани Хоанг направи нов стил

Дуетът на Ани Хоанг и Силвър направи своята премиера

Ани Хоанг заявява със своя нов проект “Палим и летим”, че става интересно, когато се обединят R&B и попфолк. Певицата неведнъж е казвала, че това са двата стила, които са й любими. Затова в репертоара си има както попфолк, така и R&B парчета. За първи път обаче тя залага на смел микс, определен от нея самата като рап-кючек.

Видеоклипът вече е факт в официалния канал PlanetaOfficial. Голямата изненада е, че песента е дует със Силвър. Той е автор на музиката и аранжимента, а за текста изпълнителят и Людмил Иларионов – Люси обединиха идеите си.

Лентата ни пренася на Изток, в екзотичната атмосфера на Тайланд. Кадрите са заснети на остров Ко Панган. Вниманието привличат не само тропическата растителност и тюркоазените води, но и един огромен слон, който е дружелюбно настроен и е достоен екранен партньор на певицата.

Ани Хоанг е известна с любовта си към животните и често в своите клипове им поверява роли. Режисьор на лентата е Людмил Иларионов – Люси, който и този път облича песента в оригинална видеоинтерпретация.

ВИЖ/ Ани Хоанг и Silver – Палим и летим

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!