Ани Хоанг и Dee се отдадоха на щур живот в Банкок - Signal.bg

Ани Хоанг и Dee се отдадоха на щур живот в Банкок

Ани Хоанг и Dee заснеха клип към дуетния си проект в Тайланд

Ани Хоанг и Dee се завърнаха от едно емоционално пътешествие в Тайланд. Фолк звездата на „Пайнер“ прекара близо две седмици с любимия си мъж Людмил Иларионов – Люси и група приятели, сред които бе и дуетният й партньор.

Веселата компания съчета полезното с приятното. Те поработиха здраво над нови проекти. Певицата разкри пред Планета ТВ, че са успели да заснемат не един, а два клипа.

Поводът за пътуването всъщност е новият дует на Ани Хоанг и Dee. Преди да отлетят двамата изпълнители се сдобиха с екзотични прически на малки плитчици специално за снимките. Режисьор на лентата е Люси и за него Тайланд се оказа безкраен извор на вдъхновение.

“Парчето e много модерно и се казва “Papi“. Взривяващо е. Забавлявахме се много докато снимахме. Във видеото показваме щурия живот в Банкок, един динамичен космополитен град. Затворихме булевард, наехме тук-тук, снимахме в Чайнатаун, Двореца на краля и Аютая, древната столица на Тайланд, не скучахме нито за миг. Нашата идея е до края на месеца да e официалната премиера на видеото” – споделя Иларионов.

Другата песен, която се сдоби с клип в Тайланд, е самостоятелна на Ани Хоанг. За целта цялата група пътува часове наред сред джунглата до острова Кох Панган, където остават няколко дни. И там се получили доста интересни кадри, запечатали местния колорит. Клипът ще се появи най-вероятно в разгара на лятото.

Провокирани от зарибяващата атмосфера на Тайланд, Ани Хоанг и Люси се впуснаха в различни приключения, които изкушават буквално на всяка крачка. Двамата се престрашиха да опитат скорпиони, местен деликатес като режисьорът, тласкан от любопитство, опитал и хлебарка.

АНИ ХОАНГ: ЧАЛГА ИЛИ РАП…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!