Анелия: Такова нещо не ми се беше случвало през цялата кариера

Анелия промотира новия си проект в ефира на “Планета” в началото на 2019-та. Тя споделя, че всяка цел може да бъде постигната с постоянство и търпение.

“В това съм се убедила. Хората са казали: “Внимавай какво си пожелаваш”. Така че мечтайте и си пожелавайте смело. Аз съм един щастлив човек и, когато удари 12-тия час, нищо не си пожелах. Това, което имам, ме кара да се чувствам щастлива и в момента съм в страхотен баланс със себе си. Беше ми по-интересно какви късметчета ще ми се паднат от баницата. Естествено имам цели и мечти, които следвам. Благодарна съм за това, което Господ ми дава и го оценявам. Да, имам още много неща, които желая да постигна, но съм благодарна с цялото си сърце за това, което имам” – казва певицата в “Автограф”.

Анелия разказва за баладата “Сърцето ми”, че съществува от четири години, но едва сега е решила да я пусне.

“Сменях няколко пъти текста и най-накрая крайният резултат е това. Смятам, че се получи много семпло, но с много истинско послание. Благодаря на Петя Радева за текста и на Ави Бенеди за страхотния аранжимент. Любопитен факт е, че това е песента, която много трудно изпях. Такова нещо не ми се беше случвало през цялата кариера. Първите ми две изпявания на баладата бяха със съвсем различен вокал, със съвсем различно стъпване на тона. Чак третото ми изпяване беше това, което сега чувате всички вие. И смятам, че това е правилното усещане за тази песен. Тя е с различна постановка. Нещо по-различно като изпълнение за мен. Звукоизвличането ми, тонът ми е съвсем различен. Не се пее с такъв раз и атака т.е. смятам, че я представихме по най-добрия начин” – разказва изпълнителката пред водещата Галя Димитрова.

Представила е баладата в най-подходящото време, въпреки че е била готова преди четири години. Но сега е бил моментът, в който е почувствала, че трябва да се появи.

“Истината е, че се водя от първосигналното ми усещане, когато чувам някаква мелодия и песен. Но пък и имам една моя интуиция с годините, която винаги следвам. И когато взимам дадена песен, за мен е важно това усещане да не ме лъже. Слушам сърцето си, съответно и разума си, защото когато сърцето и разумът са в едно, сме в правилна посока. Но в даден период разумът ми казва: “Не, сега не е моментът”. И затова смятам, че сега беше най-правилният момент да пусна тази балада” – подчертава звездата.

Причината да изпее песен с такова послание намира и в личния си живот.

“Подсъзнателно определено има някакви неща, които те карат да наредиш текста на песента точно по този начин, да е точно с това послание. Смятам, че всеки в живота си е имал такава силна, истинска, изгаряща любов, която ще помни винаги, в което няма нищо лошо. Това е хубавото на любовта. Тя те кара да се чувстваш жив, тя те променя и съм сигурна, че когато човек изпитва истинска любов, той се променя в добра посока. Хубаво е човек да обича, хубаво е човек да дава” –  категорична е Анелия.

ВИЖ / Анелия – Сърцето ми

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!