Анелия с променена визия за фотосесия

Анелия позира за модната марка на популярния коафьор Мирослав Ангелов. Кадрите показват изпълнителката в съвсем нова светлина и с променена визия. В сесията фолк звездата е повече от гореща и секси, а косите й са доста удължени.

„Анелия е претенциозна, както в живота, така и в работата. Тя е един истински професионалист“ – споделя младият стилист за звездата.

С новата си колекция Миро представя лимитирана серия бански костюми, която все още не е достъпна, но съвсем скоро ценителките на естетиката в плажните тенденции, ще имат възможността да се сдобият с някое от предлаганите модни изкушения. Моделите ще се предлагат в ограничено количество, а официалното им представяне ще бъде на предстоящата седмица на модата в София.

И тази година по традиция едни от най-успешните родни дизайнери ще демонстрират новите си колекции на Sofia fashion week. Обикновено събитието се провежда през септември, а в него се включват най-популярните красавици у нас. Тази година лице на проявата ще бъде Ивайла Бакалова. „За мен Анелия и Ивайла Бакалова са истински звезди“, коментира Миро пред родните медии.

1 коментар към “Анелия с променена визия за фотосесия”

 • Манол каза:

  Не виждаме промяна освен добавена изкуствена коса тип перука,айде от мен да мине екстейщъни, че с тея изгъзищи се оляхте .
  Не било събитие ,било евент ,не е бланка темплейт е простотии.

  Сигнал преди бяхте много готин сайт , сега се превърнахте в някакъв клюкарник с от тъпа до по-тъпа новина.

  Какво стана ?

  Не го казвам с лошо , поздрави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!