Анелия с пореден триумф в Турция

Анелия се завърна от Турция, където бе гост-звезда на концерт, по случай традиционния панаир в Бурса. Тя изпя хитовете си пред огромната публика, която се бе събрала, за да чуе на живо изпълненията на родната звезда.

Още с появата си, хитовата изпълнителка предизвика истински фурор сред почитателите си, а след края на събитието зад кулисите се събра стълкновение от желаещи да се сдобият лично с автограф от любимката си.

Всеизвестен факт е, че Анелия е доста популярна не само у нас, но и в съседните ни страни. Певицата е изключително уважавана в Турция, където винаги е топло посрещната.

След огромния интерес към парчето „Дай ми още“ /2017-а година/, представено и на турски език, което удари рекордните 26 306 276 гледания в YouTube, тя се превърна в една от най-харесваните и коментирани български звезди в южната ни съседка.

Към днешна дата изпълнителката на „Пайнер“ вече има два клипа, заснети там и се радва на подкрепата не само на меломаните, но и на представителите на Турското посолство у нас, които допринасят за реализирането на последните й проекти в тяхната страна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!