Анелия с откровен коментар за дъщеря си Ивон

Анелия вярва, че за да ти върви в живота трябва да следваш природните закони, наред с това е нужно да си добър човек и да живееш достойно.

“Още в началото на моята кариера нещата ми се случиха с лекота. Никога не съм се насилвала. За мен първо и основно правило, за да си успешен, е да правиш това, което обичаш. От трети клас се занимавам с музика, завършила съм музикално училище. Правя това, което мога, следвам мечтите си и нещата ми са се случвали винаги много естествено. 16 години съм с моите продуценти, подкрепяме се и сме един зад друг във всяко едно отношение” – откровена е тя.

Звездата на  “Пайнер” е убедена, че във времето ще останат, ще бъдат обичани и подкрепяни от публиката всички, които правят качествени и талантливи проекти. В живота всичко се променя и всяко нещо има цена, философства тя. Въпросът е дали човек е готов да плати тази цена.

Щастлива е, че е успяла да намери баланса между кариерата и ролята на майка и е горда със своята дъщеря Ивон, която вече е на 16 години.

“Тя е тийнейджър, характерно за нея е да си сменя интересите, но не е крайна. Много ме слуша, много е мъдра за възрастта си и разсъждава като голям човек. Може би, защото в живота й са се случвали много неща и може би, защото аз много общувам от малка с нея. Времето, което съм прекарвала с Ивон, е било качествено и винаги съм имала какво да й кажа. Разговорите ни никога не са били случайни. Някой път й писва да ме слуша, но знам, че когато поеме по своя път, винаги ще помни, че не е важно кои са родителите ти, а да имаш цел и какво самият ти ще направиш със своя живот” – разказва певицата.

8 коментара към “Анелия с откровен коментар за дъщеря си Ивон”

  • Йоана каза:

   Божееее!!!Каква злоба!!!Дори не познавате отблизо момичето и майката,за да говорите така злобно.Отдрлен е въпроса,че и вашите дъщери могат да са или да станат същите,без вие да сте известни.И вие може изобщо да не го знаете!!!

 • Ангел хранител каза:

  Нямам търпение да прочета коментарите за тия две божии служители

 • Таня каза:

  E! Какво искате да напише? Дъщеря ми е к.рва, аз съм на повикване и баща й е виновен???

 • Abdul Rahman каза:

  I’m from UNITED EMIRATES.My name Abdul Rahman and I want to buy those two hookers above. Anybody can help me to contact them, please. I can pay for both of them 1000 leva. They looked pretty a little bit cheap but for 1 hour they can make happy. Thank you.

 • Фидан каза:

  Iskam Aneliq za jena da stavame rano i zaedno da doim kozite, a posle da se lubim i tq da mi pravi mekici. Obicham te Aneliq, ela da se zapoznaesh s maika mi!

 • Ххб каза:

  Не зная защо съдите толкова щерките на Лияна и АНЕЛИЯ . Това ,че ползват Козметика ли е проблема ?Много на тяхната възраст деца ползват и родителите им не са извесни ! АКО сте забравили вие какви сте биле на тяхната възраст, то аз помня каква съм била.Също съм слагала грим ,екстейшъни това не ме е направило лош човек или к*рва …Просто в тази възраст човек бърза да порасне да се преоткрие и всичко му е интересно . ОТНОСНО ПЛАСТИЧНИТЕ ИНТЕРВЕНЦИИ ДА КАЖА ,ЧЕ ТЕЗИ ДЕЦА НЯМАТ ТАКИВА И СИ ЛИЧИ .ИВОН Я ПОМНЯ КАТО МАЛКА СЪЩО СИ БЕШЕ С ГОЛЕМИ УСТНИ . И КАТО ЗНАМ ХАРАКТЕРА НА АНЕЛИЯ ЕДВА ЛИ ДА И Е ДАЛА ШАНС ДА СИ СЛОЖИ . ТАКА ЧЕ НЕ ВИЖДАМ СМИСЪЛ ОТ ЗЛОБЕЕНЕ ЗА ЧУЖДИТЕ ДЕЦА, НЕ СЪДЕТЕ ,ОГЛЕДАЙТЕ СЕ ВЪВ ВАШИТЕ ДЕЦА ,ВЪВ СЕБЕ СИ !!ВЪВ ВЪЗПИТАНИЕТО ИМ ,А ЧУЖДИТЕ НЕКА ГИ МИСЛЯТ ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ … ЗА ВЪЗПИТАНИЕ НЕ МОГА ДА ГОВОРЯ ПОНЕЖЕ СЪМ НЯМАЛА ДОПИР ДО ИВОН . И ЗА ПРОТОКОЛА ДА КАЖА ,ЧЕ ВЪНШНИЯ ВИД НЕ Е ФАКТОР, ДАЛИ СИ НЯКАКВА ИЛИ НЕ И С КОЛКО СИ СПАЛА … ИЛИ КАКЪВ СИ, КАТО ЧОВЕК . КНИГИТЕ ПО КОРИЦИТЕ ЛИ ГИ СЪДИТЕ , ФИЛМИТЕ ПО РЕКЛАМНИЯ АФИИШ ЛИ ?!? НЕ МИСЛЯ ! БЪДЕТЕ ПОВЕЧЕ ХОРА НЕ КОСТВА НИЩО .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!