Анелия с ново вдъхновение

След като наскоро Анелия си подари кратка почивка край морето, сега тя отдели време за релакс в Рила планина. На 19 август тя се изкачи до Седемте рилски езера, за да бъде част от магията на Бялото братство.

Въпреки дъжда, певицата посрещна изгрева, за да се зареди с енергия за цялата година. Така с приятели и съмишленици отбеляза началото на новата духовна година край езерото Бъбрека.

Певицата харесва българските планини и често търси духовно спокойствие сред боровете и красивите поляни с дъхави треви.

Млад певец откровено за Анелия

А тази седмица професионалните ангажименти отвеждат фолк звездата на „Пайнер“ до Смолян и Златоград, където тя си обеща да намери време и за кратка почивка, за да се отбие до Смолянските езера. Те са пръснати навсякъде по цялата долина на река Черна, от Орфеевите скали до самия Смолян. Преди години техният брой е бил над 20, но сега са останали само 7, другите са се превърнали в блата.

В съботния ден изпълнителката е в Златоград. В сърцето на града се намира Етнографският ареален комплекс – един музей на открито, който в същото време е част от ежедневния живот на града. Комплексът включва етнографски музей, занаятчийски работилници и експозиция с водни съоръжения, които без съмнение ще привлекат любопитството на Анелия. Вечерта жителите и гостите на града ще аплодират своята любимка, а тя ще ги дари с много хитове и добро настроение.

Реклама

2 коментара към “Анелия с ново вдъхновение”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!