Анелия с изненадващо признание

Анелия разкрива, че се  чувства прекрасно в разгара на лятото. В момента тя е край морския бряг с приятели, като съчетава релакса с професионалните си ангажименти.

В понеделник ще зарадва с песните си феновете в Приморско и Китен, а дотогава се радва на слънчевите лъчи, морския бриз и приятната компания.

“Заредена съм с много позитивна енергия. Предпочитам да бъда край басейна, а като приятно допълнение е книгата “Живот в скалите” на Мария Лалева. Харесвам произведения на български автори и с мен винаги има няколко книги. В зависимост от настроението, избирам коя да чета“ – споделя изпълнителката.

Удовлетворена е от успеха на актуалния си сингъл – “Милион“, с Денис Теофиков, който се превърна в един от хитовете на лятото. Песента трайно се настани в челните места на класациите в стрийминг платформите, а видеоклипът е най-гледан в YouTube – PlanetaOfficial от началото на август.

Анелия и Денис Теофиков бележат нов успех

4 коментара към “Анелия с изненадващо признание”

  • Иво каза:

    Четяла… Чете ама друг път. От 20 години е на сцената, но интервютата й са потрес – две думи на кръст не може да нареди… Уникално ограничен речник!

  • Весо Любенов каза:

    Анелия ме преби с шамари в хотел Маринела защото и поисках снимка

  • коко динев каза:

    Тая и Емилия са най-големите боклуци които съм познавали двете са луди и ми отровиха живота

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!