Анелия сред топ забележителности в новия си клип

Новият проект на Анелия вече е готов и ще се завърти в музикалните портали до няколко дни. Песента носи заглавие „Просяци“ , а видеото е заснето в Кападокия – Турция.

Проектът е на любовна тематика и носи емоционален заряд. Самата Анелия пък отново е заложила на стилни визии и красиви локации. Местата, на които са заснети кадрите, са едни от най-примамливите туристически местности в областта и се нареждат сред топ забележителностите в световен мащаб.

Анелия е единствената родна звезда, снимала в Кападокия. За реализацията на идеята, тя е получила съдействие и пълна подкрепа от Съветника по култура и туризъм на посолството на Република Турция в София – г-н Джемал Текканат, както и от Министерството на Кълтурата и Туризма в Анкара.

Представителите на Турското посолство не за първи път оказват подобна чест на Анелия. Истината е, че те залагат на нейното име отново, защото предишната песен, която тя засне с тяхно съдействие до днес се радва на огромен интерес, както у нас, така и в Турция.

„Дай ми още“ се гордее с рекорден брой гледания в You tube – 22 млн. и освен това бе определена като хит на годината, както във всички музикална класации, така и от клубовете в България. Именно тази беше и причината Анелия да запише парчето и на турски език и да го представи на аудиторията в съседната ни страна, където отново пожъна огромен успех. Фурорът който успя да предизвика изпълнителката, е в основата и на повторното партньорство между нея и Турското посолство.

3 коментара към “Анелия сред топ забележителности в новия си клип”

 • Класата си е класа Анелия знае как да впечатли дори с 1 кадър от предстоящ клип и ако са вярни слуховете ще очакваме по голям Хит и от „Дай ми още“ (най-яката песен за 2016).
  Кралицата е една и Анелия се нарича Тя !

 • За малко тук каза:

  Хммм…ама как пък тъй.За предишния клип и за новият Анелия се предлага с топ локации
  Явно има тук посредник.
  Едва ли е фирма Пайнер…..по скоро някой засукан рязан фес с голямо влияние в Турция.Какво ли е поискал в замяна????
  Дано тази новаторска песен не е дубликат на Емилия или някоя друга.нейна колежка.Че се излагаеда крадем от своите си колежки

 • ВНИМАНИЕ МОЛЯ !!!!!!!!! каза:

  Signal.bg моля оправете този Дизайн, много е сложен, дори хората спряха да коментирват вече, върнете стария дизайн по дяволите, махнете това с Facebook коментари, вие кво направихте, бях те Топ сега пък…. ужс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!