Анелия се подготвя за вълнуваща среща

Анелия се подготвя за Live Streaming от София за Америка, с който официално сънародниците ни в щата Илинойс ще отбележат Националния празник на България – 3 март и Деня на жената – 8 март.

В условия на пандемия тази връзка продължава да бъде все така силна, благодарение на новата концертна инициатива на музикална компания “Пайнер“.

След успеха на първия онлайн концерт през февруари на Теди Александрова и Емрах за сънародниците ни в Чикаго, сега и Анелия ще зарадва почитателите си в САЩ със своите песни.

Анелия: Разбрах много неща, които не съм осъзнавала

Мястото на срещата е добре познато на българската общност – “Escape Lounge”, 801 E Algonquin Rd., Schaumburg, IL, а организаторите са предвидили различни и интересни изненади за гостите.

Фолк звездата обещава, че концертът ще бъде незабравим, изпълнен с любими хитове и нови песни от репертоара й. Сред тях ще бъде и баладата “Двама“, която певицата представи в последните дни на 2020 година. Сингълът веднага завладя аудиторията у нас, а благодарение на YouTube канала – PlanetaOfficial и телевизиите с марката “Планета“ той вече е любимо заглавие и на българите зад граница.

Реклама

1 коментар към “Анелия се подготвя за вълнуваща среща”

  • Зелда каза:

    Наеби ме Стамате, стига се крий, бъди мъж един път през живота си и ми го набий!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!