Анелия: Разбрах много неща, които не съм осъзнавала

Изтеклите 12 месеца на пандемична обстановка провокираха Анелия да обърне поглед към вътрешния си свят и да открие нови житейски истини. Певицата признава, че е осъзнала най-важните неща за себе си.

“В момента, в който дойде този глобален проблем в целия свят и спряхме да работим, вникнах дълбоко в душата си и разбрах много неща, които преди не съм осъзнавала. Научих се, че животът не е само да работиш, да бягаш в работата си, да печелиш, но й да му се наслаждаваш… Осъзнах, че най-важното нещо в нашия живот е да сме щастливи, да сме обградени от любов, да сме отговорни, да сме даващи, всичко да правим със сърце, а не защото трябва и така се очаква от нас“ – казва тя в телевизионен ефир.

Успяла е да разшири съзнанието си, да излезе от зоната си на комфорт и да открие алтернативи, но преди всичко ще продължи да радва хората с песните си и с работата си.

Сега подготвя нов горещ хит, а във видеото е тотално променена.

Драстично променената Анелия събра плеймейтки в провокативен клип/ ВИЖ

През декември Анелия поднесе на публиката страхотната балада “Двама“, която спечели сърцата на меломаните, зажаднели за мелодични парчета. Каква ще бъде посоката в предстоящия сингъл, предстои да разберем скоро.

Реклама

1 коментар към “Анелия: Разбрах много неща, които не съм осъзнавала”

  • Мимокмок каза:

    Не й давайте на тази да говори.Защото като си отвори устата,казва нещо безсмислено.Проста като слонски г.з.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!