Анелия пуска темпераментна песен, продължение на “Дай ми още”

Анелия е убедена, че всеки артист трябва да е в тясна връзка с модните течения и за това винаги, когато има покана за модни фотосесии, се чувства в свои води и дава най-доброто от себе си.

“Аз обичам стила, модата, хубаво облечените хора, които излъчват класа. Често се шегувам с моята зодия Рак, защото ние сме малко на настроения и аз не правя изключение, каквото ми е настроението, такова ми е облеклото. А сега сериозно, обичам да съм разнообразна, да обхващам различни стилове, различна аудитория, както по-сериозна, така и по тийнейджърска, поколението на моето Ивонче. Напоследък доста често взаимствам идеи от нея и за мое огромно щастие дъщеря ми има много добър вкус за обличане”, споделя тя в “Звездно”.

По повод на тоталния хит “Дай ми още”, който месеци наред оглавява музикалните класации, както и успеха  на турската версия – “Unutamam”, която звучи в най-актуалните клубове в южната ни съседка и се излъчва в ефира на няколко турски телевизии, певицата казва:

“Искам да пусна още един проект, който освен в България, да се популяризира и в Турция. “Дай ми още” се върти и в Сърбия, имаше успех в България и мен това може само да ме радва”.

За актуалния дует с Ваня – “За Патрона”, който също се хареса на меломаните, Анелия казва, че е получила покана от DJ Дамян и Иво Моллов:

“Радвам се на резултата, който има тази песен. Не е това, което чувствам на сто поцента, но виждах, че има потенциал, за да направим тази песен успешна. За мен водещото в избора бе приятното настроение в нея, защото хората, които излизат в клубовете, искат точно това. Ваня написа много хубав текст, който е супер комерсиален.”

Най-новият сингъл на Анелия ще бъде клипиран съвсем скоро.

“Сега ще снимам с Людмил Иларионов – Люси новия ми клип. Поканила съм Маги Желязкова и “Мистър България” да се включат в снимките като професионални модели. Няма да правим супер мащабна продукция, иска ми се видеоклипът да има послание. Мога да кажа, че това е една темпераментна попфолк песен, която много ми харесва и е продължение на “Дай ми още”. Това е отправната точка, от която правя сто процента отклонение в новата песен – различен саунд, различни бийтове, различни ритми, много интересни неща, но е редно първо да си свърша работата и тогава да споделям с публиката” – обяснява тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!