Анелия пред поредно голямо предизвикателство

Анелия е специалния музикален гост на Фолклорен фестивал в Лондон. В Деня на светите братя Кирил и Методий – 11 май, британската столица ще стане притегателен център за всички наши сънародници в Кралството. 1000 паунда пък е наградата за най-добрите български танцьори там, която издателят на в-к “Будилникъ” инж. Емил Русанов ще връчи.

“Много пъти съм казвала, че когато пея на българска общност зад граница, хората са жадни за нас и за мен ще е изключителна чест да съм част от този ден. Още повече, че ще бъда в журито, което ще оценява участниците в надиграването, организирано от в. “Будилникъ” и инж. Емил Русанов. За мен ще бъде голямо предизвикателство”, казва певицата пред Планета ТВ.

Големият български Фолклорен фестивал в Лондон ще бъде в Selby Center, който за пореден път ще докаже силата на българската музика. Специално за празника Анелия е подготвила богата на стилове и жанрове програма, а за надиграването ще изпълни и народна песен, на която участниците да танцуват и да покажат своите умения, с които да заслужат голямата награда от 1000 паунда.

Вече са известни и някои от участниците – танцовите състави “Златни пендари”, “Родолюбие”, “Фолклорна магия” и “Гергьовден”. Телевизия “Планета” също ще бъде в Лондон, за да направи съпричастни зрителите на това тържество на българския дух.

1 коментар към “Анелия пред поредно голямо предизвикателство”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!