Анелия: Няма случайни стопове, преосмислих нещата

В края на лятото Анелия признава, че не е имала ваканция. Успяла е да презареди по време на принудителната почивка през пролетта и затова през активния клубен сезон край морето е съчетала полезното с приятното.

“Няма случайни стопове, преосмислих нещата, определено си починах, защото след раждането на дъщеря ми, бях на автопилот и изведнъж ударих ръчна. Починах си, но повече от два месеца без да работя не мога да издържа, защото съм изключително активна и темпераментна жена” – казва тя в „Мармалад“.

Осъзнала е през този период, че не може да живее без да е в движение, не може без работата си, без песните си.

“Аз съм артист, който в живота си винаги е работил, затова решихме с моите продуценти, да сме достъпни за всички хора в този тежък период, така че в момента може да видите Анелия навсякъде. Вярвам, че в живота има баланс и като даваш, ще получиш” – подчертава тя.

Изпълнена е с творческо вдъхновение и през изминалите месеци е работила върху няколко невероятни проекта, различни като стил. Никога не е обичала да бъде ограничена в рамки. По нейните думи, се е получило нещо наистина уникално като резултат.

Реклама

3 коментара към “Анелия: Няма случайни стопове, преосмислих нещата”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!