Анелия: Никога не съм се задоволявала с малкото

С поредица от клубни партита Анелия постави начало на 2020-а година. След срещите си с феновете в София, Пловдив и Варна, тази събота изпълнителката ще зарадва с хитовете си и почитателите на попфолка в Харманли и Димитровград.

Тя ще бъде първата голяма звезда на “Пайнер“, която ще гостува в комплекс “Приказките“ през януари.

Дъщерята на Анелия разбуни мрежата / ВИДЕО

Годината за звездата започна с нови стремежи и нови цели. Признава, че винаги е искала да прави и да постига нещо в живота си, мечтае и не спира да вярва. Убедена е, че когато си добър, когато вървиш по правите пътеки, всичко ще е наред и ще успееш да осъществиш това, което искаш.

“Винаги съм мечтала, винаги съм искала. Никога не съм се задоволявала с малкото. Винаги съм била максималист, но за успехите си съм плащала висока цена. Докато всички деца играеха, аз съм ходила всеки ден на уроци, но с годините всичко това ми се отплати” – казва тя.

“Всяко едно нещо има цена и е добре човек да го знае“, признава изпълнителката в свое телевизионно интервю.

Това, което си пожелава занапред, е да намери баланса, защото 2019-а й е дала възможност да преоткрие важни за себе си неща.

“Осъзнах, че е хубаво, не само човек да работи, хубаво е да излиза с приятелки, да скача с парашут, да ходи на спа процедури. Хубаво е да отделям повече внимание на дъщеря ми, която вече е на по-специфична възраст и има повече нужда от моето присъствие” – казва още певицата.

Реклама

2 коментара към “Анелия: Никога не съм се задоволявала с малкото”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!