Анелия направи драстична промяна/ ВИЖ

Анелия отново изненада феновете си с нова и ексцентрична визия. Тя отряза косите си, специално за сесията, която засне за календара на топ коафьорът Николай Иванов.

Певицата винаги се е придържала към класиката и е успявала да провокира, не със скандал, а със стил и класа, и този път ефектът е поразителен. Освен супер секси в кадрите, Анелия изглежда и повече от впечатляваща.

Календарът на коафьорът Николай Иванов – Нико, е по повод 10-годишния му юбилей във фризьорството. Шест популярни жени, сред които Анелия е единствената фолк звезда, застават пред обектива на фотографа Михаил Петров, за да се заснемат 12-те кадъра за всеки един от месеците през годината. Те сменят по две визии, за които се е погрижил стилистът Марина Петкова и гримьорът Георги Русев.

Другите имена, които участват в проекта, са Александра Сърчаджиева, Енджи Касабие, Ернестина Шинова, Илиана Раева и Лора Караджова.

„Целта ми беше с екипа да направим различен и модерен календар, който е създаден от фризьор. Нещо, което да е интересно за хората. Това е и причината, поради която направихме фотосите за този проект, така че да покажат нагледно как човек може да изглежда съвсем различно, сменяйки само прическата, грима и тоалета си. Реших да заложа на най-актуалните модни тенденции във визиите, които са приложими и в живота, а не само за модния подиум и артистичната сцена“ – коментира фризьорът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!