Анелия и дъщеря й Ивон изгряват заедно на ново поприще

Анелия и дъщеря й Ивон изненадващо се събраха на ново поприще. Ролята на модел е нещо различно и за двете.

Попфолк звездата на „Пайнер“ разказва, че заради пандемичната обстановка, която в голяма степен затруднява работата на изпълнителите, решила да се пробва като дизайнер.

„След тези ситуации в цял свят, аз нямаше какво да правя и станах дизайнерка. Трябваше да изразя себе си по друг начин. Гледах да е нещо, което ми е приятно“ –  казва тя в „Преди обед“.

Влиза в ролята на моден творец, след като е получила и награди за стила си като Модна икона. „Качеството не подлежи на обсъждане. Платовете са от чужбина, избрали сме цветовете по най-актуалните, по-свежи – това, което иска пазара. Това е най-актуалното в момента“ – категорична е тя.

Въпреки че дъщеря й не обича да е пред камера, да говорят за нея и да я свързват с майка й, все пак се е съгласила да участва във фотосесията за новия й моден бранд.

„Тя има едва 10-15 снимки в профила, но вече е с над 30 000 последователи в Инстаграм. След няколко месеца става на 18. Иска да учи бизнес мениджмънт, но ми призна, че не може да стои в офис. Иска да снима, да пее за удоволствие“ – разказа хитовата изпълнителка.

Анелия: В нашия бранш оцеляват хората без комплекси

Признава, че не чете хейтърските коментари по адрес на дъщеря си. В момента тийнейджърката има сериозна връзка, като момчето било много добро и отговорно.

„Самата Ивон също е много съзнателна. Преди две години я наказах с 5 лева, защото не си беше оправила стаята. Тя обаче взела капитал от баща си и започнала да продава мигли. Бизнесът й приключи просто защото е под 18 и няма как да се разплаща с куриерската фирма“ – издаде певицата.

Пандемията променила значително нейните планове и се научила да живее тук и сега.

Реклама

3 коментара към “Анелия и дъщеря й Ивон изгряват заедно на ново поприще”

  • Виолетка Илиева каза:

    Толкова да е проста…От 2002-ра до сега, толкова ли й беше трудно да си оправи „речитатива“, или да си купи един БУКВАР, за да се ограмоти. – Казаха ми, не знам, щерка ми… Не се излагай поне, пей там и мълчи. Гащи тръгнала да шие!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!