Анелия: Искам всяка награда, когато имам най-силните хитове

Анелия споделя спомени от своето детство, от своя път в музиката и открито говори и за мястото на наградите в живота й.

“За мен детството е основата, семейството. Неслучайно хората са казали, че първите 7 години са от значение и средата, в която едно дете живее, изгражда човек като личност“ – казва та в “Звездно“.

Винаги, когато заговори за детството си, започва да се усмихва, защото е била едно изключително обгрижвано от родителите си дете.

“Расла съм в много, много любов. Но, за да съм искрена, трябва да кажа, че бях изключително отговорна и ангажирана като дете. Моето беше полу-детство. Докато всички деца играеха навън, аз бях на частни уроци непрекъснато, винаги съм била в движение, но пък това ме е карало да се чувствам щастлива, тъй като това което съм правила, е било изключително приятно – музиката е живяла в мен още от самото начало“ – спомня си певицата.

Към днешна дата Анелия признава, че се чувства докосната от Господ, защото си носи и харизмата, и късмета, а нещата просто й се случват.

“Естествено, аз давам страшно много енергия и плащам цената си. Искам да кажа, че нищо не ми се дава даром и не се получава така лесно. Но Благодаря на Господ, че имам късмета да попадам на хубави песни. Да работя с изключителни професионалисти, с екип, благодарение на който, аз съм това, което съм. И сега е моментът да им кажа от сърце: Благодаря ви“ – подчертава певицата.

Специално внимание фолк звездата отделя и на музикалните награди и отличия.

“За мен наградите са нещо хубаво. Това е отношение и уважение към артиста, който е дал сърцето си, душата си и енергията си. Но с годините съм осъзнала, че човек не е добре да търси успеха от другите. Защото наградата се дава от други хора, а няма такова нещо като “най-добрия“. Хубавото е относително понятие. Наградата е нещо, което е обратна връзка и стимулира артиста, но не трябва да е израз на това: “Аз съм най-добрия“. Това е много, много грешно понятие и аз не харесвам, когато човек получи награда, да лети в облаците“ – обяснява тя.

Изпълнителката е категорична, че във всеки свой проект влага сърцето и душата си. Иска й се нейният труд да бъде оценен.

“Когато съм работила много през годината, когато имам най-силните хитове, когато имам хубави клипове – да, искам всяка награда. Вижте колко съм нескромна. Но ако не я получа, животът продължава и се стремя да бъда още по-добра и още по-усърдна в работата си“ – казва с усмивка Анелия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!