Анелия за дъщеря си: Направила съм това, което смятам за правилно

Анелия проговори за това спазва ли диети

Анелия разкри с какви чувства я зарежда пролетта: “Аз съм изключително топъл човек, така че за мен пролетта е едно ново начало, създава ми настроение, носи ми веселие и ми е слънчево. Много обичам този сезон.” – казва тя пред мениджъра на телевизия “Планета” д-р Хари Янакиев.

Това е сезонът, в който певицата започва да създава новите си песни. Същевременно проектите са едно ново начало и ще бъдат много по-интересни и много по-хубави от предишните. Освен добро настроение, пред камерата на телевизия “Планета” Анелия демонстрира и перфектна форма.

“Чувствам се щастлива, а думата диета отдавна съм спряла да я използвам, защото смятам, че диетата е ограничение, а аз отказвам да имам ограничения в живота си. Когато съм била на диети, винаги след това има йо-йо ефект и затова се старая да имам балансиран начин на живот, да се храня здравословно и пълноценно, както и да слушам сигналите на тялото си.” – подчертава изпълнителката.

Съветът на Анелия към младите момичета, които искат да приличат на нея, е да бъдат в хармония със себе си, защото тогава всичко е балансирано и е на мястото си.

“Когато човек има проблем със себе си, започва да се контролира под една или друга форма, така че на първо място се старая да бъда щастлива. Всяко едно нещо, което е крайно, не е полезно.” – заявява тя.

Като родител постоянно напътства своята дъщеря, дава й много любов и разбиране, но това не означава, че тя не живее по правила. В музикално отношение певицата се стреми да стои малко по-встрани, но подкрепя своята дъщеря.

“Ивон ходи на уроци по пеене при JJ. Тя е в малко по-друг свят от моя, по-темпераментна е, докато аз съм по-обрана. Тя си е тийнейджърка, бунтарка. Направила съм това, което като родител смятам за правилно, дала съм и напътствията и оттам нататък я оставям тя да направи избора, дали да продължи да пее, колко да е постоянна, но не на всяка цена.” – разкрива фолк звездата.

На 11 май на Анелия й предстои голям концерт в Selby Center с едно голямо надиграване, един голям празник на българската музика. Това е поредната й изява в Лондон, където обича да пее.

“Много пъти съм казвала, че когато пея на българска общност зад граница, хората са жадни за нас и за мен отново ще е изключителна чест да съм част от този ден в Лондон. Още повече, ще бъдат в журито, което ще оценява участниците в надиграването, организирано от в. “Будилникъ” и инж. Емил Русанов.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!