Анелия засне нов клип извън България

Песента е със заглавие „Просяци“

Анелия е готова с новия си проект, който скоро ще бъде факт. Фолк звездата разкри подробности за предстоящия си сингъл, чийто видеоклип вече е заснет в Турция. Лентата е реализирана сред приказните природни красоти на област Кападокия.

“Песента се казва “Просяци“. Искам да подчертая, че ми е много лична и сантиментална. Посланието на текста й е, че хората без любов са просто едни просяци, а душата е бедна“ – споделя хитовата изпълнителка в телевизионен ефир.

И това лято за нея ще е свързано предимно с професионални ангажименти. Първата й планирана почивка ще бъде чак през януари 2019-а.

Доста натоварена е клубната програма на Анелия за юни. Феновете във Варна ще се срещнат с нея, на 14 юни, в Русе – на 16-ти и в София на 17-ти. Следващата седмица пък изпълнителката е гост на клубни партита в Кърджали и Благоевград.

Тя признава, че когато не е изтощена от натоварената си програма, не пропуска да спортува. В момента звездата на телевизия “Планета“ е в перфектна форма, а тайната й се състои в балансирания начин на живот . Един здравословен хранителен режим, физическа активност и хубави емоции.

Това е съветът й и към всички дами в началото на летния сезон. Да се поддържат и да полагат грижи за себе си, но на първо място: “Да са балансирани, да им е готино на душата и да са заобиколени от приятни хора в живота си“.

2 коментара към “Анелия засне нов клип извън България”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!