Анелия даде рамо на младата Палома/ СНИМКИ

“Влез, влез“ е озаглавен дуетът на Анелия и Палома, който бързо набира популярност в YouTube. Видеоклипът бе изненада за меломаните в първия ден на астрономическото Лято 2021 и по думите на мнозина е “супер песен и един приятен летен хит“.

Палома е позната на аудиторията като един от актуалните български модели и популярно лице в Instagram. Но вече прави смела заявка да атакува и музикалната сцена.

Анелия подава ръка на младата изпълнителка, за да нажежат летните страсти с гореща колаборация. Няма съмнение, че парчето ще звучи в нощните клубове, имайки предвид и авторският екип, работил по него – музиката и аранжиментът са на Даниел Ганев, а текстът – на Анастасия Мавродиева

Новият попфолк дует: Анелия и Палома – Влез, влез/ ВИЖ

Много заряд носи и видеото, с което песента бе представена в ефира на телевизия Planeta 4K, създадено от режисьора Виктор Антонов и оператора Радослав Гочев.

За визията на Анелия и Палома се погрижиха – Васил Петровичин /коса/, Никола Иванов /грим/ и Моника Монова /грим/.

Фотосесията към “Влез, влез“ пък е дело на Теди Грозданов.

Реклама

1 коментар към “Анелия даде рамо на младата Палома/ СНИМКИ”

  • Не каза:

    Тази песен е ужасна. Анелия много се излага с тези “песни”, които пуска през последните няколко години. Едно време дискографията й беше за пример. Нямаше един пошъл текст, нито се разголваше. Сега не мога да я позная за съжаление.. Хубаво е човек да се променя и развива, но не в грешната посока. Тя има глас и не са й нужни такива простовати песни, както и да се съблича. Преди вадеше хит след хит и всяка песен имаше смисъл и остана във времето. Тази песен след два месеца никой няма да я помни..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!