Анелия: Била съм мотивирана, но никога лакома за награди - Signal.bg

Анелия: Била съм мотивирана, но никога лакома за награди

Анелия наскоро представи новия си музикален албум с концерт-промоция в София. Фолк звездата на „Пайнер“ разказва каква идея я е водила при решението й да предприеме тази крачка.

„Аз никога не съм работила по схема или според някакви тенденции. Всичко, което правя, е защото така съм го почувствала към момента и защото искам да зарадвам хората, които обичат музиката ми. Всъщност, ако трябва да съм честна, аз не наричам представянето на албума си „Промоция“. За мен това е един стилизиран и поднесен с много вкус концерт. Постарахме се доста и съм сигурна, че си е заслужавало“ – казва тя пред „Шоу“.

Признава, че не тъгува по времената, когато попфолкът беше издигнат в култ, албумите се харчеха като топъл хляб, а стадионите по време на турнетата бяха пълни.

„Всеки етап има своите преимущества и недостатъци. Около жанра може да няма толкова суета в момента, но пък има нещо много по-ценно и съществено. Получи се една естествена отсявка, която даде много за развитието на тази музика. По-добре да има малко, но качествени изпълнители. Култът ражда фалш… Всичко прекалено е крайност по-скоро в негативната посока. А относно албумите, мисля, че вината е не в липса на интерес към жанра, а в дигитализирането на света като цяло. Музиката е лесно достъпна за младите чрез интернет“ – обяснява хитовата изпълнителка.

Никога наградите за нея не са били самоцел, затова и не се лакомила за статуетки.

„Била съм мотивирана, но никога лакома. Лаком може да бъде само изгладнелият, а на мен никога не ми е липсвало нещо в професионален план. Винаги съм се чувствала оценена“ – подчертава тя.

Фирмени награди на „Пайнер“ няма за втора поредна година. По този повод Анелия коментира: „Наградите са суета, която храни егото, но истинското признание е на сцената, когато видиш плодовете от труда си. „Дай ми още“ има безспорен успех, с който се гордея“.

За любовните връзки на певицата често се коментира в публичното пространство, но тя не казва нищо конкретно. Държи мъжът до нея да остане в тайна.

„Просто не смятам, че това е темата, с която трябва да се поддържа интерес. За мен много по-важни са проектите, които правя, много по-важно е да си свърша добре работата и да усетя онова удовлетворение от себе си, което ме зарежда с енергия да продължавам напред със същата любов и плам към професията си. С кого деля личното си време е прекалено интимна тема“ – на мнение е фолк звездата.

Твърде, че за сватба и второ дете не мисли. „На този етап определено не. Дори не съм и разсъждавала по темата (смее се)“ – казва тя.

2 коментара към “Анелия: Била съм мотивирана, но никога лакома за награди”

  • zritel каза:

    с тези награди стават банални вече …не била лакома , а само преди няколко години даде интервю че си е изиграла най-добре картите и заслужавала голямата награда на планета пайнер …анелия никога по интервюта не се е изказвала нормално, постоянно мрънка и 2 изречения не може да свърже …много лъже горката анелийка ,

  • Нели каза:

    Е, то всеки знае коя певица е лакома за награди. Онази с клиповете за 2,50. 🙂

    И евала на Анелия, че не коментира личния си живот и не си прави реклама с него!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!