Андреа с яростни обвинения срещу шефа на „Пайнер“

Андреа отправи нова доза нападки към „Пайнер” и собственика на музикалната компания – инж. Митко Димитров. Повод за това бе  годишния концерт на „Планета“ в Пловдив.

Във вечерта на провеждането му, доверявайки се на живите включвания от залата на фенове, тя коментира, че залата е празна и липсват големи звезди, без които шоуто не е на нужното ниво. Меломани в мрежата станаха свидетели и на спор по темата с Галин, който я обвини, че завижда, защото няма участия.

Часове по-късно изпълнителката, която преди години получи голямата слава и се утвърди като звезда именно с „Пайнер“, атакува продуцентската компания като изказа своята гледна точка. Ето какво гласи написаното от нея:

„Без да казваме истината, няма как да се развиваме. Жалко, но още не сме се развили като музикално общество дотолкова, че основните поп фолк изпълнители да проумеят, че не трябва да ги е страх да се откачат от някаква си фирма, която им определя нейните си правила и си гледа само нейните интереси. Един алчен човек, който ги манипулира и всяческа драпа да държи монопола над всички заведения именно чрез тях, които той ограбва с 30,40, 50 дори 60 процента от хонорарите от участия и 100 процента от авторските права и дигиталните продажби, а те милите дори не осъзнават и едвам намират пари за песни и клипове. Понеже взимат минимално от музиката, някои дори намират мъже, които да им дават срещу нещо си. Жалко, много жалко за колегите, звездите, които са идоли на много хора. Страха български, робското мислене. А сме в 21-и век. Много жалко за България, много жалко за българската музика и този уникален жанр поп фолк. Хора, колеги, фенове, родители.. жалко за нас. Никой не е виновен“.

И докато едни от последователите й я подкрепят за смелостта да каже своята истина, други й напомнят, че откакто е напуснала фирмата все по-рядко пуска нови песни и няма участия.

„Пайнер“ с отговор на нападките на Андреа: Длъжни сме да внесем малко реалност и нормалност

5 коментара към “Андреа с яростни обвинения срещу шефа на „Пайнер“”

 • 4estniq каза:

  Най-големите успехи на Андреа са постигнати заедно с Пайнер и за това е глупаво да прави подобни изказвания,чак след като напусна!Единствено Камелия си позволяваше критики докато беше част от компанията, а останалите не спираха да повтарят на всеки концерт колко са благодарни на продуцентите си, колко ги обичат, а чак след като напуснаха почнаха да бълват змии и гущери!
  Имате договор, а той се подписва и договаря от двете страни – ако не ви устройва не подписвате и точка!А вие какво направихте?Подписахте, бяхте доволни докато тече договора и чак след като той изтече се оказа изведнъж че нищо в тая фирма не е ок и че сте използвани!Как пък все така става?!?
  А и когато Андреа напусна, каза че го прави заради колежка, която я тормозела психически – сега пък Димитров и бил виновен!?!

 • Miss Злобюла каза:

  Не съм защитничка на никой, всеки си има своята истина, но …
  Андреа беше една никому неизвестна начинаеща чалгарка в Sunny music, която Азис се опита да популяризира, като я направи кума на фалшивата си сватба. След влизането й в Пайнер, буквално за 3-4 месеца си стана вървежна, като не мисля, че точно таланта й беше причината. В един момент си повярва, че вече е мега звезда, която няма нужда от гърба на продуцент и разчитайки на доходите на г-н Пулев напусна Пайнер. Известно време след това беше все още вървежна, заради инерцията, която беше набрала. Когато няма кой да те рекламира, било то и не особено популярната Hit music, всеки си поема по пътя надолу! Факт е дори и че Costi я отсвири и я замени с Емилия. Тръгнала е в грешна посока тези изказвания и няма да й върнат старата слава, а най-много да си навлече подигравките на колегите… Тя не е Камелия все пак, защото само тя има потенциала да се справя сама, макар и с не до там добрите си гласови данни!

 • Камен каза:

  може и да плюят срещу Андреа, но когато се пусне нова песен и присъства нейното име всички я пускат за това и винаги влиза в класацията на youtube иначе могат да си я плюят но все още си чакат старата Андреа която всички много обичаха и все още я обичат

  • Немак каза:

   Именно, Камен, именно … искаме старата Андреа, а не новата! Новата Андреа е гнилоч, който никой не иска!!!

 • Хандрия каза:

  Да мълчиш и да не говориш глупости, пуснали са на промоция кренвирши Leki, иди си купи 5 кила, наяж се и се успокой!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!