Андреа с разтърсваща изповед за края на връзката й с Кубрат Пулев

Андреа и Кубрат Пулев официално слагат край на връзката си. Фолк певицата заяви категоричното си решение в изявление в социалните мрежи, в което обясни какви са сериозните различия помежду им и конкретната причина, довела до това.

Публикуваме написаното от нея без редакторска намеса:

„След 13-годишна връзка, може би е ,,нормално”, да изневериш на човека до себе си, да го предадеш, да не устоиш на животинските си нагони…Това вероятно е разликата ценностната система и морал между хората! Лично за себе си бих споделила, че никога не бих го направила, бих прекратила директно и категорично отношенията си с мъжа до мен! Явно поведението ми и принципите ми са ,,по-мъжки” от доста ,,смели” мъже! В моят случай, за съжаление аз се подведох, че познавам добре половниката си, но се оказа, че само аз в малка България, не съм знаела, че ,,бъдещият ми съпруг” си има сериозни гаджета 🙂 Знам, че адски много жени са минали през това, което тепърва ще преминавам аз, със сигурност не се оплаквам! Аз също съм щастлива, млада, свободна жена! Виждам позитивите и уроците от ситуацията ми, извличам нейните ползи!
Единственото нещо, което за мен ще остане невероятно е как човека до който си бил 13 години, подкрепял си го в неговото начало, докато ти самият си бил на върха, той стига до своя пиков момент в кариерата си и злепоставя името ми пред близки, познати и непознати хора! Да оправдаваш себе си, защо си във връзка с жената до теб с лъжи от рода на ,,Тя е болна”, „Тя ще се самоубие”, ,,Тя е съсипана”, ,,Тя е луда”, „Тя е на тежки лекарства”…..а всъщност да молиш жената до себе си ,,Моля те роди ми дете”, ,,Бъди моя съпруга,стига с тази кариера “…..Не бих казала, че съм глупаво момиче, явно вярвах в добротата или поне, че все още има качествени и лоялни хора, но се оказа че добре са се подготвили с годините за политическа кариера с лавиране, манипулиране, обещания и лъжи! Успех“.

Припомняме, че това само преди около два месеца двамата се събраха след първата им разяла.

Кубрат Пулев с признание: Андреа е уникален човек

4 коментара към “Андреа с разтърсваща изповед за края на връзката й с Кубрат Пулев”

  • Victoria каза:

    Проблемите от семеен характер се решават на закрито, затова се наричат интимни отношения. По нейната логика и аз да тръгна да рева и плюя мъжа ми, че му е мълък и да се изшибам с всичко мъжко, което не е гей, после да търся съжаление!

    • Омг каза:

      Скъпа Виктория разликатанот Андреа и теб е ,Че тя е медийно лице,както и мъжа до нея . Вероятно е направила изказването да се приключи със тази тема и за това ,че всички бяха на ясно освен нея сис ситуацията и един вид да се защити ..А това ,че на мъжа ти е малък ,съчувствам ти ,но щом си се оженила за него навярно има защо .Вероятно 8,6 см на картата на банковата му сметка те задоволя …. А това ,че му изневеряваш не е на никой проблем освен ваш !На теб и него ,нито сте известни ,нито някой го касае …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!