Андреа през сълзи за Кобрата и пагубната страна на славата

„Дотук Кубрат е любовта на живота ми” – споделя  Андреа в откровено интервю пред Мариян Станков-Мон Дьо.

„След 13 години няма как и двамата да не изпитваме още чувства един към друг. За да изпитвам аз някакви чувства, значи те се подклаждат от него самия” – пояснява певицата.

Попфолк звездата разказа и кои са били най-тежките моменти във връзката им.

„Не бях готова дълго време да кажа това, което чувствам. Двама души, колкото и да им се иска да гледат в една посока, в един момент се разминават. Това се случи след доста години, в които бяхме заедно. Никога не съм била наивна. Знаех много неща, които се случват и зад мен, и пред мен, но не говорех. Винаги съм си казвала, че ако човек прави скандал от всяко нещо, целият му живот трябва да мине в дрязги с различни хора” – обяснява тя.

„Последните скандали с Кубрат не ми се отразиха добре. На няколко пъти бягах от заведения, защото не можех да търпя как ме гледат хората. Някои погледи са злобни, други съжалителни” – споделя през сълзи певицата.

За трудния период, през който се е борила с килограмите, тя разкри: „Славата променя хората, възгледите. Няма евтин обяд, когато искаш да ядеш в скъп ресторант, както се казва. В един момент загубих представа за личността си, за здравето си. Ако искаш да си на върха, трябва да забравиш, че си човек. Влоших се психически и напълнях. За мен по-страшно беше не напълняването, а чувствата, които изпитвах. Ходих на психолог, усещах се особена. Търсех подкрепа от Кубрат, но той не ме разбираше. Това ме срина. Тогава започнах да приемам успокоителни хапчета” – разказва певицата.

Признава, че години наред е живеела в измислен свят, който е била създала сама.

„Светът ми се пропука след целувката с Джени Суши. Тогава избягах от България. Бях огорчена, обидена. Защитих го, защото не се предавам лесно. Видях, че целият свят се обърна срещу него и колкото и да ме болеше, аз не исках да го нападат. Не понасям жени, които искат да се възползват. Знам, че той сбърка, но не можех да го изоставя” – коментира певицата.

След като  научила за целувката е направила нещо безразсъдно. „Спомням си, че се качих на колата и карах толкова бързо. Нямах представа на червено ли минавам, на тротоара ли ще се кача. Не чувах музиката. Исках да се ударя в някое дърво. Това беше голяма грешка” – казва тя.

Година по-късно Андреа сама призна в социалните мрежи, че боксьорът й е изневерявал.

„Като всяко човешко същество, не издържах и не успях да спра емоциите си. Не исках да изглеждам като лигла. Понякога искаш да изкрещиш на целия свят, че не си глупачка. Направих го, защото ме заболя и съжалявам. Винаги и двамата души в една връзка имат вина за нейния провал” – казва още тя. Кобрата все още комуникират, но не са заедно.

Реклама

4 коментара към “Андреа през сълзи за Кобрата и пагубната страна на славата”

  • ХАХАХА каза:

    Както пееше в една нейна песен: „Всичко е лъжа, заблуда и лъжа.“

    Интервюто беше така зле режисирано и дори двамата не си вярваха на глупостите, които говорят. Разбира се това показва как в българския шоу бизнес за 5 минути слава – ще си завъртиш гъза там на където ти е удобно, за да си в центъра на вниманието. Всички знаят отношението на Андреа – спрямо феновете й преди години (по турнета, клубни участия и т.н.). Аз не знам защо се очудва, че хората я гледали лошо. То когато излъчваш лошо отношение спрямо другите – не знам с какви очи би очаквал добро към самия теб…

    Нека е жива и здрава, макар че не знам дали бих й го пожелал вече. Защото и тя се е помислила за богопомазана, след като си позволява да кара скъпата си джипка, като Шумахер в центъра на София и да се превърне в поредния убиец на невинен човек! То в този живот всичко си идва по местата, лошото е че никой не си взима поука от грешките – на практика.

  • Фолк каза:

    Отдавна чакахме това интервю. Мисля, че беше крайно време Андреа да даде това интервю, дори доста се забави. Видимо се вижда, че отслабва, което е много добре. Сега да започне да развива и фолк кариерата си и ще е чудесно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!