Андреа и Кубрат Пулев заживяха в къщата на Меси в Барселона

Андреа и Кубрат Пулев заживяха в къщата на Меси. Провокативната фолк певица отново разгорещи и без това прохладното лято 2018 с горещи кадри в своя инстаграм профил. Напук на интриги и слухове, популярната успешна двойка Андреа и Кубрат Пулев се отдадоха на едномесечен престой в Барселона.

Джентълменът Кубрат Пулев е наел лично къщата на аржентинския футболист, нападател Лионел Меси до края на август, за да имат възможност двамата с певицата да се насладят и отпочинат от многобройните си ангажименти.

В своя инстаграм профил хитовата изпълнителка побърза да се отбележи и покаже вдъхновяващата гледка от личната къща на световно известния футболист Меси.

По всяка вероятност Кобрата е в много тесни приятелски отношения с футболната легендата в Барселона и е успял да наеме личната къща на Меси.
Андреа не спира да поства вдъхновяващи кадри от почивката си, съобщават от ПРофайл.

Реклама
neustoima

4 коментара към “Андреа и Кубрат Пулев заживяха в къщата на Меси в Барселона”

  • МАРИО каза:

    Андреа пък с това цицопоказване не разбра ли отдавна, че не е интересна и интересно вече…?

  • 4estniq каза:

    Не знам каква е тая ПР агенция, която и пише статийте, но явно драскачите са пропускали часовете по география!Столицата на Испания е Мадрид, а не Барселона!Ама то информацията за Андреа е достоверна, колкото фотошопираните и снимки!

  • Лора каза:

    Столицата на Испания е, Мадрид, а не Барселона! Проверявайте си статиите за глупости!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!