Андреа и Кобрата готови за бебе - Signal.bg

Андреа и Кобрата готови за бебе

Андреа и Кобрата са готови да станат родители. Това стана ясно от телевизионно интервю на Кубрат Пулев, който отговори и на въпроси, свързани с личния му живот. Двамата с фолк певицата са заедно от доста години, а шампионът признава, че не сватбата а децата правят истинското семейство.

„Винаги съм казвал, че сватбата не е до такава степен важна. По-важното е двама души да се разбират, а най-важното е детето и децата. Тогава те стават семейство“ – подчерта той.

„Аз мисля и съм готов за семейство. Но трябва да се напаснат нещата и малко по-методично да работим в тази насока“ – заяви той и подчерта, че и любимата му е готова да стане майка: „Вече и тя иска! Ще видим“.

Кобрата призна, че не е от най-романтичните: „Важно е отношението към човека, важно е уважението между двама души. Когато то изчезне, всичко е загубено“.

Не крие, че понякога с Андреа имат пререкания, а за причините казва: „За абсолютни глупости“.

Определя себе като по-търпелив: „Жените са по-емоционални по природа. Но пък и това си има своите силни страни и хубост. Това също е важно“.

По отношение на ревността е убеден, че я има и от двете стани: „Ревността донякъде страх, донякъде е егоизъм. Борбата е постоянна. Трябва да сме обективни и към нас самите, за да може да преценим ние ли сме грешни или отсрещната страна“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!