Андреа изригна с нови обвинения срещу „Пайнер“

Андреа продължава с атаките си срещу бившите си продуценти от „Пайнер“. След като оплю в социалната мрежа концерта на телевизия „Планета“ и собственика на най-голямата музикална компания у нас, който даде път на музикалната й кариера, изпълнителката не се примири с отвореното писмо, в което от продуцентската компания внасят яснота около претенциите й и изригна с нови обвинения.

„Пайнер“ с отговор на нападките на Андреа: Длъжни сме да внесем малко реалност и нормалност

Публикуваме написаното от нея, без редакторска намеса:

„Димитре, Димитре.. относно писмото ти. Аз само Теодора Андреева няма как да бъда, само от факта, че сега си написал това писмо до мен ! Славата няма срок на годност, защото не славата ни прави изпълнители, а таланта, амбицията, хъса, но най-вече таланта ! Пишеш, че избягваш да се занимаваш с бивши твои изпълнители.

И двамата знаем, че това не е така, имайки предвид подмолните ти номера ! Да, отчаяна съм от това, че има още хора като теб в тази държава, прав си ! Много съжалявам, че имаш още изпълнители останали, които заблуждаваш по твой начин ! Аз се развивам и това си личи по международните проекти, които правя, за които още имаш да учиш. Да ме описваш като отхвърлена жена е меко казано смешно ! Ти беше отхвърлен от мен преди време !

Наистина концертът не ме засяга, прав си ! Засяга ме само мръсотиите, които правиш към мен 4 години и затова реших да играя по твоята схема ! Това, че накара едни талантливи момичета да пеят без пари на концерта ти, докато ти прибираш парите от билети и спонсори. Определено това е успех за теб, браво !

А относно съобщенията, които ти написах бяха с цел да се примирим ! Но не и да се върна в залязващата ти фирма ! Исках да ти дам процент за да ме оставиш да пея и да не заплашваш заведенията да не ме канят. Защото според мен по-добре беше да пробваме с добро, но не ми остави избор ! Мога само да съжалявам, че се опитах да открия поне малко добро в теб. Извинявай за което !

Не ме изкарвай, че завиждам на колежките ми, те се трудят като луди в името на богатството ти ! Ти си за завиждане, но само ако бях в позицията на алчен човек.

Музиката е всичко за мен и винаги е било така ! Просто не случих на правилният човек ! Пожелавам ти някой толкова борбен и истински човек като мен да те наследи, но този човек да бъде истински, доблестен, честен и най-вече да мисли за изпълнителите си!“

Реклама

10 коментара към “Андреа изригна с нови обвинения срещу „Пайнер“”

 • 4estniq каза:

  За съжаление в този пост, не фигурира написаното за турне 2014-та и спонсора Лафка(която е собственост на Пеевски).Не фигурира и написаното за това как Оцко е започнал да работи с Пайнер, въпреки че е имал договор, който го задължава да работи само за изпълнители на Ара.Как Цветелина Янева е лъгала, че песента „По-страшно“ не е на Оцко, и как като автори са писани други хора, а ако сега отворите клипа на същата песен в тубата ясно си пише, че автор на песента е Оцко.С Кости нещата са сходни!
  Как Янева се е месила в организацията на турнето и е определяла кой кога да излезе на сцената…Ако сте прочели всичко това от сторитата на Адреа, ще видите че е права!
  Орносно 18 години Планета – Димитров е накарал изпълнителите да участват в концерта без да им се плати за това – най-вероятно това е и причината Преслава, Емилия, Галена, а също и Джена, за която беше изрично обявено, че ще участва, да не присъстват на концерта!
  Евала, че най-накрая Андреа разказа за нещата такива, каквито са и без да увърта!

  • евала каза:

   Еми Цвети Янева се е уредила някой може ли да я вини ?!? Всеки който има възможност би си бутал претенциите и да си гледа своя задник .А Андреа като е имала против всичко случващо се и е имала против Янева защо се съгласи да пее на турнето на лафка ,което е спонсорирано от мъжа до Янева ?? Или тогава не е имала ? Въпроса е принципен имаш против не ходиш ,не участваш, не скланяш глава или се примиряваш и лично за мен бе по добре това да си го спести защото е била част от турнето и сега след време решава да надава глас за въпросното турне и да си казва притенциите би следвало да си ги изкаже тогава или просто да замълчи и да откаже .Всичко това ме навежда на мисълта ,че когато на човек му е изгодно се обажда когато не му е мълчи . Уважавам Андреа ,ценя я като артист , но уважавам и ценя и Янева и от всичкото това което беше написала Андреа ми направи грозно впечатление ,че е имала против Янева и е мълчала и знаеки кой плаща турнето е отишла , а сега го изтъква … И все тая коя подред ще пее важното е хората да те искат и да те харесват . И моя мъж да плаща турнетата и да финансира събития и имам притенция за нещо ще бъде уважена от всеки (въпрос на бизнес ). Много важно па дали ще пееш първа или последна важното е че имаше турне !! Тогава ако не беше отстъпила и спонсора се отегли щеше да рекламира мача за своя мъж на видеостените в дискотеките … Пожелавам и на двете да са живи и здрави да продължават да си творят, място под слънцето има за всички ,като цяло мога да напиша роман и за друга част от изказването на Андреа ,кой бли достоен и кой не и да изкарам кирливите ризи на тези където са по добри от Митко в нейните очи ,но няма смисъл аз гъзове не целувам и хората от бизнеса ни знаят кой колко струва , а публиката не я засяга.

   • Фани Георгиева каза:

    Тук не е въпроса кой е прав и кой крив. Въпросът е принципен.Въпросът е ,че истината се увърта ,а от това страдат и музиката и феновете. Константин,Камелия, Есил Дюран,Нелина ,Христо Косашки и куп други можещи имена се махнаха? Защо? Интересно ми е защо никой не изяви директно какво се случва ? Да сложат картите на масата .Ясно е,че във фирмата има проблем.Това се усеща от всички .Не се говори от страх.От кого? Някой влиятелен,който дърпа конците. Аз имам своето обяснение за нещата. Въпросът е,че от тази различна политика страдат всички и на никой не му харесва. Тогава нещо трябва да се промени.А ако не се говори няма как да се промени. Аз адмирирам Андреа за смелостта и според мен това трябваше да стане по-рано. Тя сега разбъзга кошера.Уважам Пайнер като компания,но когато едно нещо не работи и виждат ,че нещата не водят до добро трябва да го променят. Иначе още изпълнители ще напуснат. Трябва да обръщат вниамние на по-старите си имена, пренебрегнаха ги за сметка на други.Така обаче не се прави.Вижте какво правят братята сърби.Да се вземе пример от тях.Тук да ви кажа проблема въобще не е Андреа ,а в жанра като цяло .Трябва много сериозен анализ и генерална промяна.

    • Защото каза:

     Защото Пайнер оперира на принципа на мафията. Тоест, „ако не си с нас си против нас“, което значи че подлежиш на унищожение. Те са най-силния участник в поп-фолк пазара в нас и използват позицията си за да заплашват и манипулират за да постигнат целите си. Бившите изпълнители на Пайнер си мълчат защото ги е страх – това е. Ако ядосаш Пайнер се готви за много труден творчески живот в България поради ред причини които Андреа вече спомена. Ако си мислите че Емилия, Преслава, Галена и Джена, най-големите имена в Пайнер, не се явиха на концерта просто поради ‘лични причини’ много се лъжете. Това е протест.

 • Истината каза:

  Всички артисти като се махнат от Пайнер и осъзнаят че без Пайнер имат по 1 2 участия на месец, почват да злобеят. Андреа падна много ниско! Много. Може би там и е мястото. И точно тя да говори за талант… Да бе!

 • Бивш Фен каза:

  Ех Андреа,а каква кариера беше развила през 2009-2015 година,но се помисли за голямо Име и напусна Пайнер,а те могат явно без теб защо продължаваш да ги плюеш след,като си приключила остава загадка от злоба може би?Песен на 2015 година спечели Анелия „Генерал“,а не Джена,но карай ти вече не знаеш какво приказваш.Мислех,че до 1 година ще се върнеш,но сега вече тотално се закупа сама.

 • наско каза:

  проблема на андреа е спри да заплашваш заведенията които искат да ме канят , това е достатачно че се играе долно иначе Коя нормална певица ще си плаща всичко и ще се отказва от правата или кой нормален ще прави като Галин има лейбъл пък седи при пайнера, тва е смешно хахахаха 🙂 На андреа проблема и е че Копае и гроба зад гърба и на нея и е писнало за тези 4 години и си отвори вече устата…

 • Албена В. каза:

  Права е жената. Гнусната Пеевска, тази отвратителна циганка и бездарница да мачка и тъпче другите- това какво изобщо?!
  Въпреки, че няма фенове, въпреки това , че да те сравнят с нея е жива обида- Пеевска не престана да се натрапва .
  Влияние на Пеевска в Пайнер си личи- всичко е до болка вциганено и опростачено.

 • Miss Злобюла каза:

  На кривата ракета, космосът й виновен!
  Изненадващо е, че всички напуснали Пайнер си гледат собствената кариера и не се озъртат в чуждото канче, като не обвиняват никого за провалите си, а пречат само на нея!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!