Андреа за Кубрат Пулев: Той е по-добрият / ВИДЕО

Андреа направи коментар за мача между Кубрат Пулев и Джошуа, в който българският боксьор претърпя загуба.

„Имаше реални шансове да стане шампион. 99% беше той шампионът. За мен той е по-добрият боксьор. Толкова пъти го разклати, толкова пъти Джошуа щеше да падне. За мен е по-добрият боксьор” – заяви певицата пред NOVA веднага след срещата Пулев-Джошуа.

Мачът се състоя след цели 10 отлагания. Двубоят се оказа далеч по-оспорван от очакванията на целия свят. Кобрата оцеля след  3 нокдауна, но в 9-я рунд Джошуа нокаутира българина с мощно дясно кроше.

Реклама

5 коментара към “Андреа за Кубрат Пулев: Той е по-добрият / ВИДЕО”

 • Мики каза:

  Безсрамница! Стига е обикаляла телевизиите в тая двойна гуша да говори глупости!

 • Хъ хъ каза:

  Рая Русинова:

  Излизаш да се боксираш с Джошуа, разбираш ли, Антъни Джошуа?! Но ти липсва спортен респект. Липсва ти култура. Бият те, а ти се смееш, смееш се нагло, безпардонно. Некултурен си.

  Кличко те победи, а ти стоеше на един крак – изплезен. Джошуа те биеше, а ти се хилеше. Провокираше го. Победи те, а ти повтаряше: Помни ме! For what???

  Накратко, ти си достоен представител на едно цяло поколение невъзпитани българи и само на тях.

  А на тези, които подкрепят спортист на етническа основа, нека кажа следното: Спортът няма цвят, няма нация. Спортът е дисциплина, нещо което Пулев няма. Той загуби, загуби хилейки се нагло срещу боксьор, който имаше дисциплина.

  А сега малко към патриотите: Това ли е България? Този ли представи България? Как я представи? С възпитание или просто е достатъчно фамилното му име да завършва с „ов“, за да викаме: „Давай, Кобра!“ Какво да даде? Пример за подражание?

  Тази страна е имала спортисти (някои от тях живи), накарали тази страна да се гордее, които се срамуват от възпитанието на Пулев. И те са губели мачове и състезания, но са били отговорни и адекватни.

  Девети рунд можеше да се окаже спокойно първи, ако победителят не внимаваше за себе, за да не сбърка за следващия мач, в който ще се бие срещу циг@нин – циг@нин, който е класи по-възпитан от Пулев. Това е единствената причина, Кобрата да изпълзи до девети рунд.

  Ще го запомним с това, че умело натискаше патриотичните струни на уморени хора, толкова уморени, за да не видят големия срам.

  Започваш мача с песента: „Притури се планината“, а културата ти е „притури на наглостта“.

  Губещият стиска ръката на победителя. Поздравява го за победата. Благодари за играта и възможността, която е имал. Губещият не се репчи като петел след тотално и смазващо поражение. Такъв спортист би представил България, не Пулев. Едно е да загубиш боксов мач – нищо, това е спорт. Но когато загубиш ума си, тогава е срам.

  И последно, той не представлява България, той представлява върхушката в тази страна. Представлява угоеният и дебеловрат депутат. Представлява поколението сикачии, защото има същото държание, същите прийоми и същата наглост.

  Тази страна се е представлявала от Серафим Тодоров, Станка Златева, Стефка Костадинова, Йордан Йовчев, Ивет Лалова. Хора, които представляваха класа, възпитание, народ. Не ги обиждайте с Пулев. Толкова порочна патриотичност служи на бай Ганьо, без значение дали ще се излага като Борисов в Брюксел или като Пулев на ринга – Ганьо е Ганьо, верен на себе си.

  Честита победа на англичанина, той победи срама на една уморена страна. Спомогна да се повали една малка част от мутренската мускулна маса, която се наложи над обикновения българин.

  Не давай Кобра, не давай…

  Не продължаваме напред, отиваме назад…

 • Яна каза:

  Тоя коментар над моя ме уби. Който се крие зад този прякор Хъ хъ е голям нехранимайко. Брат, как можа да си изгубиш жалкото време да изпишеш този роман, при това пълен с нападки срещу боксьор от висша класа?
  Какво като е изгубил един мач. Аз подкрепям думите на Андреа. Кубрат Пулев е по-добрият. Той може да е загубил битката, но важното е да спечели войната. Така, че недей да бързаш и да го съдиш толкова рано. Кубрат както и брат му усилено са извоювали успехите си в бокса. Зад това стоят тренировки в залата от сутрин до вечер. А някакъв анонимен тръгнал да пише цял роман за да заплюе името на велик български спортист от световна класа. Какво разбираш ти от бокс?

  • Анонимен каза:

   Аз съм Станислав травестита от автогарата, крия се под много прякори Милка, Таня, Miss Zlobila и др. На Коледна промоция съм до края на годината, 2 лева пълно обсужване. Очаквам ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!