Андреа: Без "Пайнер" се чувствам много по-щастлива - Signal.bg

Андреа: Без „Пайнер“ се чувствам много по-щастлива

Андреа от няколко години е самопродуциращ се изпълнител. След раздялата си с „Пайнер“ се заговори, че ще подпише договор с компанията на Оцко, но това не се случи и изпълнителката продължи кариерата си без продуцентско рамо.

Певицата твърди, че без „Пайнер“ се чувства свободна и спокойна като артист. „Чувствам се много по-щастлива, особено сега след последния ми проект със Сузанита. Парчето може да е скандално, но си е преди всичко хит, което е по-важно за един творец. Чувствам се преди всичко спокойна. Когато човек е спокоен, може да създава и да твори“ – сподели тя пред „Коктейл“ по Канал3, цитира Signal.bg.

На мнение е, че публиката обръща повече внимание на скандалните проекти и това е причината те да присъстват в репертоара й.

„Невинаги съм супер скандална, но някой път…. Понеже знам, че хората обичат скандала, обичат да коментират, да обсъждат, затова го правя“.

За последния си проект „Строго забранено“ признава: „Видях доста негативни коментари и доста позитивни. Радвам се, че хората коментират, за мен това е по-важно. Сила не трябва да ти дават някакви коментари, то трябва да ти идва отвътре. Аз съм късметлийка, че мога да правя музика и да създавам музика, въпреки че в България това не е високо платено и много трудно човек може да живее само от музиката. Но аз съм късметлийка, че мога да се занимавам с нея „- казва фолк звездата.

Андреа, която е първият български изпълнител с подписан договор с Warner Music, е категорична, че не лейбъла е важен за нея.

„Работила съм с много лейбъли, не само с Warner. Не търся фирма, която да дистрибутира моите парчета, а по-скоро търся парчета, които да са силни и да ме представят добре като артист в чужбина – в Европа и по целия свят, това е по-важно“ – обяснява тя.

За връзката си с Кубрат Пулев заявява: „Аз съм щастлива, че имам такъв човек до себе си, с когото заедно сме амбициозни да постигаме всеки в своето поприще да бъде успял. А и той е много повече, защото е родолюбец, обича България и се гордее, че е българин и може би има много по-силно послание, отколкото аз, но аз се уча с времето“.

Андреа с ново международно отличие/ ВИДЕО

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!