Алисия с признание: Това беше много странно

Една от любимите маски на зрителите в шоуто „Маскираният певец“ бе тази на Принцесата, зад която се криеше Алисия. Риалитито изненада феновете си в събота и им поднесе двойна доза вълнение със свалянето на две маски. Изящната и грациозна Принцеса се оказа попфолк певицата, чиито глас бързо бе разпознат от публиката и от журито.

„За мен беше огромно предизвикателство това предаване. Понеже не съм влизала в други образи. За толкова години кариера съм пяла единствено само собствени песни. Парчетата, които изпях в шоуто на „Маскираният певец”, ги пеех за първи път. И беше страхотно предизвикателство, защото изобщо нямах идея дали ще се справя. Моят глас е доста специфичен и като говоря, и като пея, така че лесно ме разпознават. Много трудно ми беше да го скрия. Всеки опит правеше песента не толкова добра. Може би накрая вече се справях с преправянето на гласа. Ако почне шоуто отначало, ще съм готова”, заяви тя в „Здравей, България“ по NOVA.

 

Падна маската на Алисия

 

„Най-забавното беше с моя костюм, че постоянно се спъвах в роклята. Винаги ни водеше някой, всеки един от нас имаше асистент. Трудно беше да не разговаряш с хората, в началото точно да кажа нещо и се спирах. Чувстваш се все едно не проявяваш уважение към хората, които те посрещат. Не можеш да кажеш едно „Добър ден!”. Всичко се пишеше на една дъска. Като свалиш маската и вече трябва да говориш, ти все едно си забравил да го правиш. Това беше много странно”, призна хитовата изпълнителка.

Певицата се обърна и към последователите си в социалната мрежа, като заяви: „Предизвиквайте себе си и вървете смело напред, само така може да се надскочите и да се преоткриете! Новото не винаги е страшно. За мен беше огромна емоция и удоволствие да бъда част от „Маскираният певец“.

16-годишният Емрах спечели Алисия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!