Алисия с огромна изненада от любимия си

Това не е първата изненада за Алисия от новия й любим

Алисия се похвали с нова придобивка от тайнствения мъж до себе си – яхта. Тя публикува в социалните мрежи снимка на ветроходен катамаран с името ALYSSA и добави хаштаг My surprise (б. а. – моята изненада).

Въпреки че в медийното пространство се завъртя новината, че това е подарък за певицата, най-вероятно става въпрос само за наемане на плавателния съд. Същият се предлага за наемане от Алимос Марина, Атина, като в цената е включен екипаж от капитан и хостеса. На борда се подвизава и професионален готвач, който изпълнява кулинарните прищявки на наемателите, пише „Монитор“.

Това не е първата изненада за Алисия от новия й любим. Наскоро той я зарадва с три огромни букета с над 500 червени рози, докато тя вдига градуса на настроението в столичен клуб. Цветята не бяха поднесени лично, а кой е мъжът остава загадка.

Изпълнителката на „Старай се да си първи“ отдавна не коментира слуховете относно личния си живот, но наскоро загатна за наличието на гадже в него, пускайки снимка от частен самолет, на която се виждаше мъжки крак.

2 коментара към “Алисия с огромна изненада от любимия си”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!