Алисия призна: Не съм човек, който може да мрази

Алисия промотира новия си сингъл „Прощавам ти“ преди броени дни. Видеоклипът се посрещна с голям интерес от меломаните, а певицата заяви, че не мрази никого.

Ако се разочарова от даден човек, би го игнорирала, но не и намразила.

„Песента е много интересна. Като цяло аз не съм човек, който може да мрази. Ако съм разочарована от някого в личен план, по-скоро бих игнорирала, но не и да мразя” – разказа изпълнителката в студиото на „Събуди се”.

Алисия: Прощавам ти

Алисия сподели още, че в момента всички очакват бързи песни, но тя не се ръководи от това. Въпреки че има динамично парче, е решила да представи първо този сингъл.

„Сега всички очакват бързи песни. Моите колеги пуснаха вече такива, но смятам, че ние, изпълнителите, трябва да правим това, което усетим” – уточни тя.

Не крие, че много й е липсвал контактът с публиката през времето на пандемията. „Това да отида на участие, да пея и хората да пеят заедно с мен“ – подчертава тя.

Попфолк звездата разкри, че преди да тръгне по участия си е направила антигенен тест, който показал наличие на антитела: „Оказа се,че някъде назад във времето съм се сблъсквала с коронавируса и изобщо не съм разбрала“.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!