Алисия: Не допускам да се случи нещо, без да съм се намесила

Алисия  сподели любопитни факти от професионалния и личния си живот. Тя коментира какво за нея е успехът и заяви, че няма нищо по-хубаво от това една жена да бъде модел за подражание на младите момичета.

„Има голямо значение кой в каква област е успял. Аз считам, че в музиката съм успяла. Хората ми го показват“ – заяви тя в „На Кафе“.

В своята музикална кариера се е сблъсквала с множество предизвикателства и трудности, които са я изградили като една по-силна личност. Това е човекът, в когото иска нейните фенове да се припознават.

„Изобщо не ми е било лесно. Постоянно някакви перипетии са ми се случвали – и по-малко, и по-големи, но пък за секунда не съжалявам за това, защото те са ме направили това,  което съм в момента“ – сподели хитовата певица.

На мнение е, че конкуренцията в пеенето е градивна. Благодарение на нея се появява стремеж един изпълнител винаги да иска да бъде пръв. „За някои конкуренцията е дразнеща, за други действа градивно. В моя случай мога да кажа, че действа градивно и лично аз ако нямам конкуренция, ще ми е скучно“ – подчерта изпълнителката на Ара Мюзик.

Звездата не веднъж е признавала, че най-важното нещо, което има в живота си, е синът ѝ Валери. Призна, че в личния си живот като майка е и доброто, и лошото ченге. Когато трябва да похвали е добра, когато се кара и трябва да накаже – го прави със замах.

Алисия издаде, че предстои заснемането на нов видеоклип и ще участва активно в целия творчески процес. „Не мога да допусна нещо да се случи около мен без да съм се намесила“ – сподели с усмивка тя.

6 коментара към “Алисия: Не допускам да се случи нещо, без да съм се намесила”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!