Алисия и Тони Стораро снимат новите си кучета в клип

За два дни „Златото на тати“ събра над 300 000 гледания

Изпълнителите атакуват лятото с нов хит

Алисия и Тони Стораро снимат новите си кучета в клип. Бамби, кученцето от породата Бо, внос от Тайланд, което Тони Стораро наскоро подари на малкия си син Емрах, предизвика фурор в шоу средите. Инстаграм е залят със селфита с пухкавия сладур, които всички, доближили се до него, се надпреварват да си правят и качват.

Валери Божинов-джуниър, синът на Алисия, от 5 години също искал такова, но го нямало в България и намирането му от чужбина било трудно. Когато Тони взел неговото, колежката му веднага му звъннала да го помоли за съдействие да й докарат от същия развъдник. Не след дълго той й пратил снимка на мъниче, същата порода, но не с цвят на лъвче, а чисто бяло.

„Аз си го познах, че това е „нашето“ куче и го взех за Валери“, споделя певицата. И понеже паралелно с това двамата подготвяли нов дует, съвсем естествено Бамби и Каспър (така се казва домашният любимец на Алисия) станали актьори в клипа.

След успеха на първата им съвместна песен – „Не давам да си чужда“ и на фийчъринга „Добре ти беше“, звездата на „Ара мюзик“ и Човека Глас са готови да атакуват лятото с нов хит. Как се ражда идеята за него?

„Една вечер с Алисия се видяхме в столична дискотека. Аз имах участие, а тя беше дошла да празнува рожден ден на приятелка. Заговорихме се за предстоящите ни проекти и аз й пуснах тази песен на композиторите Радомир Кишев и Атанас Георгиев-N.A.S.O, която подготвях за самостоятелна, и я попитах за мнението й“, разказва Стораро.

„Отговорих му, че много я харесвам. Като цяло аз съм фен на работата на тези момчета. Последният ми сингъл „Старай се да си първи“, който се радва на голям успех, също е на Радомир Кишев. Тогава Тони ми предложи да я направим в дует. Променихме малко текста, който Мариета Ангелова беше написала, за да става за мъж и жена. Така се роди „Златото на тати“, допълва изпълнителката.

Видеото към песента, което е много цветно и колоритно, е дело на режисьора Павлин Иванов-Bashmotion и оператора Жоро Марков. За стайлинга на двамата изпълнители се е погрижил Стоян Апостолов-Стоянски, а за грима и прическите – Цецо Андреев и Ивайло Колев.

За два дни „Златото на тати“ събра над 300 000 гледания в You Tube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!