Алекс Раева се яви на кастинг за Х Factor

Песента „Истина” на Милена избра да изпълни Алекс Раева за явяването си на кастинга на X Factor в София. Чаровната водеща стана част от прослушванията за музикално шоу № 1 в света, които стартираха вчера в София и ще продължат до 29 юли в НДК, съобщават от музикалното риалити.

Алекс, която е голям фен на шоуто, показа какво е усещането да бъдеш кандидат за X Factor и категорично убеди комисията, че притежава това качество. Пред екипа тя изпълни безупречно и още една песен – Proud Marry на Тина Търнър и призна, че в регистрационната форма, която се попълва от всеки кандидат, за контакт е дала своята екранна половинка в X Factor – Мария Игнатова. Причината – с нея често изпълнявали песни на Кристина Димитрова и Орлин Горанов, като в ролята на Орлин влизала Мария, а в ролята на Кристина – Алекс.

Стартиралият кастинг в София посрещна още стотици кандидати. За да вдъхнат кураж на всички тях, специални гости на прослушванията на 27 юли ще бъдат Сани Алекса и Ангел и Моисей. Щурото дуо ще даде ценни съвети на талантите как да се представят по най-добрия начин, а Сани ще разкрие какви са нейните тайни за достигане до финал.

До този момент кастингите за X Factor минаха през Велико Търново, Варна, Бургас и Пловдив. Във всички тези градове екипът на шоуто се срещна със стотици кандидати и техните истории.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!