Алекс Раева пропуска гмуркането в Индонезия заради X Factor

Алекс Раева смени екзотична ваканция в Индонезия, за работа в шоуто X Factor. „Заради ангажимента си пропуснах гмуркането, което планувах от една година. Моят приятел заминава сам“, разказа певицата на първия кастинг на формта в Търново.

Алекс и половинката  диджей Дончо обичат да слагат аквалангите. Нейният рекорд бил слизане на 72 метра дълбочина. „Там обаче няма нищо, това си е изживяване само за мъже, за да си доказват нещо“, допълни Алекс.

Тя пристигна в Търново вчера заедно с Мария Игнатова, веднага след като двете се прибраха от почивка в Гърция. „Беше много кратко, но наложително, за да се отдадем на 3-месечното темпо в X Factor , казаха новите водещи на музикалното риалити. То ще се излъчва от септември, пише „24 Часа“.

Стотици таланти бяха прослушани в Търново. Сред тях бе и победителят на детската Евровизия Иван Иванов.

За 5-те града, в които ще има кастинги, са се записали над 4000 души, казаха от екипа. Пресяват ги музикалните експерти Красимир Гюлмезов и Пейо Филипов, познат от „Имаш поща“, но иначе музикант със свой бенд. Прослушва ги и Васко Иванов, популярен от „България търси талант“.

Кураж на участниците в грандхотел „Янтра“ даваше и откритието на първия сезон – Богомил от Горна Оряховица. Наскоро той издаде втория си сингъл „Тялото ти в ритъм“. След Търново кастингите за X Factor продължават до края на юли във Варна, Бургас, Пловдив и София.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!