Алекс Раева потвърди: С DJ Дончо се разделихме

Водещата на X Factor Алекс Раева разкри, че е прекратила дългата си връзка с DJ Дончо.

„Не сме заедно от вече две години. Но отношенията помежду ни са прекрасни и затова всички мислят, че все още сме двойка” – сподели тя за първи път в „Събуди се”.

Алекс ризна, че и в момента има мъж до себе си, на когото вярва безусловно като за него обясни: „Много стари познати сме. Просто сега се открихме”.

Певица, актриса, художник по образование, дизайнер на дрехи, а сега и телевизионна водеща, Алекс Раева никога не е стояла в периферията на т.нар. български шоубизнес. Това обаче винаги е поставяло много въпроси относно личното й пространство.

„Щастлива съм, защото обичам това, което правя. Но не обичам известността” – споделя тя в откровен разговор с Мон Дьо.

„Този комфорт, който ми дава воденето с Мария Игнатова е изключително удоволствие. Тя е тази, която ме оформи като водеща, без да го знае. Ние сме единствените две жени водещи на този свеотвноизвестен музикалне формат. Това го потвърдиха и хората, които се занимават с английския X Factor. Според тях това е прецендент” подчерта Раева.

Очарователната дама разказа пред камерата на NOVA за страстта си по гмуркането, за любовта и за домашното насилие, на което е била подложена от един от бившите си приятели.

Почти два месеца след смъртта на баща си – големия български актьор Илия Раев, водещата говори за последните му три години, в които той се опитва да пребори болестта.

„Бях на гмуркане в Судан, когато ми казаха, че е починал. Последните му думи към мен бяха: „Още малко ми се живееше…“ – разказва през сълзи момичето с белогвардейски корени, на което в този живот му се налага от време на време да минава през огнен обръч.

„Сега се чувствам една щастлива дъщеря на един достоен човек” – каза още Алекс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!