Mind Trips събра Алекс Раева и Мария Игнатова

Алекс Раева и Мария Игнатова се събраха в нов сингъл. Раева, която е вокалистката на Mind Trips, представи парчето She is Killing You. Видеоклипът бе промотран в канала на Монте Мюзик. Формацията залага на Chill out и New jazz звучене като не изневерява на стила си и в новата си песен , в който има и доза R&B и Lounge.

Вдъхновител на песента е Мария Игнатова, която споделя с приятелката си Алекс Раева написан от нея текст. Алекс и музикантите от Mind Trips създават музиката към римите. Любопитното е, че Александър Георгиев (китара), Бурян Маслев (бас), Владимир Митин (тромпет), Панайот Ангелов (перкусии), Стефан Цеков (барабани) и Ясмин Исинов (клавир) първоначално не знаят кой е автор на текста. Когато Алекс разкрива името, с останалите от групата решават да поканят Мария да участва във видеото.

Режисурата на „She is Killing You“ е поверена на Oля Желева, с която снимат късометражен филм миналата година. Текстът и видеото насочват към темата за личните взаимоотношения, раздялата и етапите на осъзнаване след нея.

През 2018 година Mind Trips се завърнаха на сцената след няколко години пауза и представиха новия си албум „My“. Присъединяването на Алекс Раева към групата ѝ даде допълнителен творчески тласък и вдъхновение на музикантите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!