Алекс и Влади: Един „Мерак“ стана реалност!/ ВИДЕО

Алекс и Влади с първо интервю в „Открит микрофон“

Алекс и Влади гостуваха в „Открит микрофон“ на Signal.bg, за да представят новия си музикален проект „Мерак“. Пред водещата Емилия Стоянова талантливите близначки разказаха от какво са инспирирани за реализирането на песента и клипа.

„Много сме щастливи от факта, че го пуснахме този проект. Дали сме в него супер много любов, супер много труд, за да се случи и сбъдне една наша мечта. Хората реагират по най-добрия начин, много се кефят“ – споделят те.

„Един „Мерак“ стана реалност! Мераците в крайна сметка не са само към любим човек, а и към храна, предмет, действие, преживяване… Не е задължително да е само към мъж или към жена. Мераци има много!“ – категорични са изпълнителките.

„Този клип е един от най-различните за нас като личности, като себеизразяване. Решихме този път да покажем една по-различна част от себе си –  по-женствената, по-секси. Това е по-имиджов, по-фешънски клип. Наблягаме повече на стайлинга, на визиите си.“ – подчертаха младите звезди.

По отношение на това доколко са склонни на провокации в техните проекти, певиците са убедени, че най-силните аргументи са истинските песни, които да остават във времето, защото скандалът е краткотраен.

„Хората оценяват и харесват песните, които не са свързани с провокацията, а са просто качествена, жегваща песен с прекрасен клип“ – на мнение са те и допълват още: „След като си направил една провокация, хората искат още и още. За нас провокацията не е на всяка цена. На първо място ние пеем и с това се изразяваме. Видеоклипът може само да защити нашето пеене, и то да е яко. Правим това, което ни идва отвътре!

Вижте какво още споделиха Алекс и Влади в „Открит микрофон“ с Емилия Стоянова тук!

 

4 коментара към “Алекс и Влади: Един „Мерак“ стана реалност!/ ВИДЕО”

  • Катето каза:

    Е-е-е, много яки, бе! Земни, готини, истински! Браво, момичета, само така!

  • Станислава каза:

    Много приятно интервю, хареса ми как говорят Алекс и Влади, като на първо място трябва да се отбележи, че не са измислени, а истински певици. Пожелавам им много успехи!

  • Цецо каза:

    Ето на такива певици трябва да се дава път и да се излъчват песните им навсякъде в българските медии. Прекрасни са, дано да продължават все така!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!