Александра се разкраси във вана с топло мляко

Александра си взе вана с топло мляко на работа. Това се случи по време на снимките на най-новия ѝ видеоклип към песента „Недостъпен“. Видеото вече се излъчва в ефира на Фен ТВ и е достъпно в официалния You Tube канал на медията.

Въпреки пандемичната обстановка, певицата направи ударно завръщане. Лятото тя представи дуетното си парче със Сали Окка – „Най-голям“. Песента се възприе добре от феновете.

Промо /Александра – Недостъпен

Няколко месеца по-късно изпълнителката на Диапазон Рекърдс представи и самостоятелната песен „Недостъпен“. Тя за кратко време превзе сърцата на меломаните. Доказателство за това са множеството положителни коментари под видеото в You Tube, както и десетките съобщения, които Александра получи в Инстаграм и Фейсбук.

Певицата от ефира на Фен ТВ неведнъж е споменавала, че за нея работата е удоволствие. В случая с видеото към „Недостъпен“ тя истински е релаксирала, тъй като за една от сцените е прекарала доста време във вана, пълна с топло мляко.

„Направо не ми се излизаше от ваната. Работа и релакс в едно. Просто беше прекрасно. Погрижих се и за кожата си, както го е правила Клеопатра“ – споделя с усмивка изпълнителката.

Участие в клипа на „Недостъпен“ взима и тазгодишната носителка на титлата Mrs. BULGARIA WORLD 2020 Моника Минкова.

Реклама

2 коментара към “Александра се разкраси във вана с топло мляко”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!