Александра: Нека от нас започнат да се случват хубави неща

Александра е заредена с празнично настроение, въпреки сложната ситуация и рестрикциите заради пандемията от коронавируса, които засягат най-тежко развлекателния бизнес.

Попфолк певицата преди по-малко от месец представи новия си сингъл „Недостъпен“,  който се посрещна с интерес от меломаните.

Напук на трудностите, съпътстващи нормалния й ритъм на работа, изпълнителката на Диапазон рекърдс показа, че ще посрещне празниците с позитивна нагласа.

Александра се разкраси във вана с топло мляко

„Усещате ли коледния дух? На всички ни омръзна да гледаме и слушаме само лоши новини, навсякъде около нас и по телевизията. И нека от нас започнат да се случват хубави неща, да пренастроим мислите си, в очакването на Коледата. Коледа се празнува навсякъде по света и е любима на всички ни. Коледа е символ на сближаването и носи със себе си и чудесата на коледния дух. Мислейки за Коледа, ние се вълнуваме, защото може би усещаме тази „магия” и искаме да я усетим пак. Защото, може би, ние правим чудесата на Коледа. Защото, може би, на Коледа се чувстваме специални, изпълнени с любов и грижа. Чудесата на коледния дух могат да бъдат подкрепени с още много значения и определения. Но не е ли по-добре да вярваме в това, което чувстваме?! Коледният дух е толкова вълшебен не защото е Коледа, не защото има сняг, а защото точно тогава сме най-уверени в себе си и се чувстваме обичани. Може би, коледният дух е представата за едно по-светло бъдеще, изпълнено с обич и грижа. Вярвайте в чудесата на коледния дух, защото така вярвате и на себе си. Ако ние сме чудесата на Коледа, нека да си останем такива. Вярвайте, че всичко хубаво предстои“ – споделя тя и публикува фотос край коледната елха.

Реклама

9 коментара към “Александра: Нека от нас започнат да се случват хубави неща”

  • Данаил каза:

   Тони, не харесваш красиви жени или избиваш комплекси, че не можеш да имаш такава?

 • Данаил каза:

  Много позитивен апел в последно време наистина само слушаме лоши новини и забравяме, че предстоят толкова светли празници, хубаво е да се замислим над написаното.

 • Mishety каза:

  Нека се случват хубави неща на всички ни. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
  Браво, Александра.❤❤❤❤❤❤❤❤ Умна и красива. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

 • Mishety каза:

  ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

 • Тони каза:

  Данаилчо хаиде да не ми говориш за комплекси. Помисли за себе си. Явно обичаш магистралки. Да имаш опит. Тая ще остане в миналото.

 • каза:

  Тони майка ти е магистралка, защото ти не си нищо друго освен нещастно копеле. Канафкаджийски боклук мизерен. Гледай, драскай под снимките на всички певици и завиждай на успешните хора. Боклук си се родил боклук ще мреш. ИЗМЕТ !!!

 • Тони каза:

  Боклука си ти. Ти какво си успял. Нямаш два по един, на мен ще говори. Измета си ти. Майка ти вчера я видях на околовръстното, а с баща ти така се чукаме. Смешник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!