Актуалната сръбска звезда Амар Гиле идва за SofiaMezi

За първи път на фестивала ще има две сцени и огромен лунапарк

Най-актуалната в момента сръбска звезда – победителят от конкурса „Звездите на Гранд“ – Амар Гиле идва у нас специално за традиционния фестивал SofiaMezi , който ще се проведе от 20-ти до 24-ти септември в София.

За първи път на мащабното събитие ще има и огромен лунапарк, какъвто досега не е правен в столицата – с огромни екстремни атракциони. Специално за фестивала в Студентски парк пред УНСС големи концерти ще изнесат рок легендите Кирил Маричков и Валди Тотев от „Щурците“, както и Криско, Борис Солтарийски и Весна Змиянац.

През петте дни всички събития са с вход свободен, като още в 10 часа сутринта на 20-ти септември ще бъде отворено за всички гости, за които своите умения ще демонстрират най-добрите балкански грил майстори от България, Сърбия, Турция, Македония и Румъния. Всички барбекюта и специалитети, ще бъдат в комбинация с много богата програма.

Освен специална сцена за балканските концерти и фолклор, ще има и ефектна dj-сцена в модерен ърбан стил, от която ще звучи комерсиална, рап и ар енд би музика. От известна родна марка бира ще инсталират специален бар във формата на кенче. За всички гости на фестивала в Студентски парк ще има обособена зона с приятна музика и пикник атмосфера, където ще могат да пият кафе и бира и да се отдадат на релакс и почивка.

За посетителите са предвидени и много награди, спортни демонстрации на бойни изкуства, както и уроци по народни танци и традиционни български занаяти. На основната сцена пътуващо читалище „Бащино огнище“ и неговия създател – Ивайло Шопски ще предложат и много патриотични игри със сцени от родната история.

Фестивалът ще съчетае традициите и битовото, с модерното и най-актуалното в момента. Във вечерните концерти ще се включат също така и Монти от „Айс Крийм“, „Виво Монтана“, Андреас и Люси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!